Автор
Woman.bg

Защо трябва да се правите на необвързани, когато сте във връзка

Ако има нещо наистина важно в една връзка, то е независимостта. Няма нищо по-лошо от това да бъдете погълнати от половинката си и да не прекарвате време с друг, освен с любимия си. Замислете се, приятелите ви обвинявали ли са ви някога, че ги забравяте, когато сте във връзка? Ако ви се е случвало, трябва да прочетете следващите редове. Ще разберете колко е важно да се държите като необвързани, когато сте във връзка.

1.Половинката ви не може да замести приятелите ви

Не е добре партньорът ви да е единственият ви близък човек. Както и приятелите ви не могат да заместят липсата на половинка. Има неща, които можете да споделите единствено на приятелите си и такива, които не може да им кажете. Ако човекът до вас е единственият ви контакт, постоянно ще усещате липсата на приятели, дори и да не го осъзнавате.

2.Социалните ви контакти спасяват връзката ви

Продължение на предната точка. Срещайте се и само с приятелите си, спрете да взимате половинката си навсякъде с вас. В противн случай скуката ще се промъкне много бързо помежду ви. Направете така, че човекът до вас да ви залипсва и ще се зарадвате още повече, когато го видите.

3.Кариерата ви също ще помогне

Усилената работа ще ви даде още теми за разговор с любимия човек. Няма нищо по-хубаво от това да се приберете вкъщи след дълъг работен ден и да споделите какво си е случило в работата. По този начин ще заздравите още повече отношенията си, а и партньорът ви ще ви уважава повече.

4.Личното хоби ви пази от депресията

Ако целият ви живот се върти около връзката ви, то тя ще е обречена на провал и много кавги. А всяка караница ще ви се струва като края на света. Когато имате собствено занимание и лични цели, концентрацията ви ще бъде съсредоточена върху тях, а връзката ви ще потушава стреса.

5.“Самотните“ нощи създават мистерия межу вас и половинката ви

А тя е крайно необходима. Мистерията в малки количества поддържа искрата между двама души и не отстъпва мястото си на скуката.

6.Пазете личното си пространство и ще научите важни неща за другия

Ако се чувствате притиснати по някакъв начин или просто искате да научите нещо повече за половинката си, поискайте малко свобода. Попитайте го дали има нещо против да заминете за няколко дни някъде с приятелка. Ако той започне да подозира, че искате да му изневерите, то трябва да знаете, че до себе си имате човек, който иска да ви контролира. Животът с него невинаги ще е щастлив.

7.Вие ще бъдете пълноценен човек и след връзката ви

Много е важно да осъзнаете, че можете да бъдете щастлив човек и без половинка до себе си. Трябва да бъдете независими, дори и да сте във връзка. По този начин, дори и след като тя приключи, ще успеете бързо да се съвземете и да продължите напред. Никой друг не трябва да управлява живота ви освен самите вие.

Четете още: Голямо щастливо семейство: Един мъж, една жена и тяхната любовница