Защо жените правят секс

17 октомври 2011 | 14:47
86255
38
38

Жените се отдават на секс не заради любов или страст, а водени от най-различни "неромантични" причини - от скука, съжаление, за да лекуват мигрена, пише в. "Дейли телеграф", позовавайки се на резултатите от изследване на американски психолози.

Данните от проучването са описани в книгата "Защо жените правят секс" на Синди Местън и Дейвид Бъс - професори по психология в университета на Тексас. Двамата изследователи са установили, че жените изтъкват над 200 причини, поради които се отдават на интимни ласки. Привличането не е основната от тях. Много по-често дамите правят секс от скука, за да "има мир в семейството", за да лекуват главоболието си и дори от благодарност за вкусна вечеря.

"Предишни изследвания са показали, че преобладаващата част от мъжете намират повечето жени за сексуално атрактивни, макар и "до известна степен". А повечето дами въобще не намират представите на силния пол за такива", пишат специалистите.

Двамата психолози са интервюирали 1006 жени за изследването си за книгата и са получили някои наистина изненадващи отговори.

Една от дамите е споделила, че прави секс заради духовното извисяване, защото мисли, че това е най-близкото нещо до Бог. Доста дами са посочили като причина за интимност желанието да се преборят с главоболието си или да усъвършенстват сексуалните си умения. Голяма част от жените /84 процента/ са признали, че правят секс, за да си осигурят спокоен живот или да се "спазарят" с партньорите си да поемат някое домакинско задължение.

Друга дама е споделила, че прави секс от скука, защото така има с какво да се занимава, вместо да вдига скандали. Изненадващ е бил отговорът и на друга участничка в проучването, която е заявила: "Правих секс с няколко мъже, защото ми беше жал за тях".

Авторите на книгата са установили още, че десет процента от жените се отдават на интимни ласки в замяна на подаръци или вкусна вечеря, пишат от actualno.com

Още по темата

Коментари

38 mitoko
  21 септември 2020 | 01:44 отговор
 

Zashtoto im se e**e!

 
37 fiverr backlinks
  16 октомври 2015 | 06:59 отговор
 

Ke3GuE I really liked your blog article.Much thanks again. Really Cool.

 
36 seo service
  01 юли 2015 | 09:38 отговор
 

XHttRX Wow, great post.Thanks Again. Awesome.

 
35 Pisi
  28 юни 2015 | 19:23 отговор
 

Лелее ...само такива глупости не бях чела. Единствено са забравили да напишат, че проучването е било в клиника за лечение на фригидни, меркантилни, отегчени, нещастни домакини. Има доволно много страхотни жени и момичета, които зарязват красиви, че и богати мъже, поради липсата на хубав секс...... а, че все ще се намери някой, който ще се успокоява с такива статии, то е ясно! Дори и да се прави секс по такива причини, то със сигурност е адски рядко...в противен случай имаш здравословен/емоционален/ проблем. Спокойно, скъпи мъже, все още доста жени обичат секса, стига да обичат и вас!

 
34 crorkzz linkbuilding
  11 юни 2015 | 15:09 отговор
 

GFRokf I value the post.Thanks Again. Really Great.

 
33 Ленин
  13 април 2015 | 07:40 отговор
 

Уважаемите Radostina i Kristina никога няма да проумеят мнението на Ivailo защото никога не им е била ясна разликата между мъжкият и женският нагон. Те не знаят какво значи болки в тестисите, главоболие, разсеяност, нервност, неработоспособност от безсъние и т.н. Мъжката психика е така устроена, че всеки мъж иска да раздаде спермата си на всички млади и хубави жени по света. А женската психика е така устроена, че тя иска да си подбере най-добрият! Така и трябва да бъде!

 
32 check out these guys!
  15 октомври 2013 | 19:23 отговор
 

8ZsAcd Great blog.Really looking forward to read more. Fantastic.

 
31 awesome link building
  24 септември 2013 | 18:24 отговор
 

wgjf12 Wow, great article post.Really looking forward to read more. Will read on...

 
30 seo service
  28 май 2013 | 09:47 отговор
 

SNC5nJ Major thankies for the blog.Thanks Again. Awesome.

 
29 good seo
  25 май 2013 | 22:16 отговор
 

dsn96h Very neat article.Really thank you! Will read on...

 

Добави Коментар

Най-четени