Животът ми е перфектен, но не мога да спра да мисля за изневярата на съпругата ми

Животът на някои двойки изглежда като истинска идилия отстрани. Но какво се крие зад усмивките и щастливите снимки, само те знаят и никога няма да покажат пред света. Днешната ни история e за мъж, който има всичко с изключение на щастлив брак. Как една изневяра може да съсипе един човек, прочетете в следващите редове:

"Аз съм мъж, който на пръв поглед има всичко - хубава работа, луксозна къща, страхотна кола, съпруга и две прекрасни деца. Постигнал в живота всичко това, за което много хора само мечтаят. Но истината е, че семейният ми живот е пълен ад.

Не мога да спра да мисля за изневярата на съпругата ми. Изминаха 3 години, откакто разбрах, че тя е имала афера със съпруга на най-добрата си приятелка, но все още не мога да се примиря.

Когато стана ясно, че ми е изневерявала месеци наред с него, двамата решихме, че ще си дадем втори шанс и че ще направим всичко възможно, за да останем заедно. Преместихме се в друг град, скъсахме всякакви отношения с най-добрата ѝ приятелка и мъжа ѝ, започнахме наново. И успяхме - в момента връзката ни е хубава, хармонична...но болката в мен е останала. Не мога да спра да страдам и да мисля за това, което се е случило. Чувствам се като развалина...

Имам травми още от детството, тъй като родителите ми бяха много лош пример и имаше много насилие, скандали, обиди и дори посещения от полицията, преди да се разведат. Майка ми не спираше да изневерява на баща ми, държеше като тийнейджър. Много често отсъстваше от вкъщи и аз трябваше да се погрижа за сестра си, защото е много по-малка от мен. Постоянно замествах майка ми в това отношение, а отношенията ѝ с баща ми бяха ужасяващи. И се радвам, че най-накрая се разведоха.

Казвах си, че никога няма да позволя това да се случи и на мен, но ето че със съпругата ми се оказахме в подобна ситуация. И въпреки че много се постарахме да забравим за случилото се и да бъдем щастливи заедно, не мога да спра да мисля за това, че съм можел да предотвратя изневярата ѝ. Чудя се къде съм сбъркал, защо тя го е правела...

Животът ми би бил много по-хубав, ако можех веднъж завинаги да спра да мисля за миналото", В.

Вие как мислите? Има ли бъдеще този съюз и възможно ли да предотвратите изневяра?

Четете още: Какво се случва с мъжа, ако не е правил секс дълго време