Автор
Ивелина Йорданова

Колко си уверена в себе си по скалата от едно до луксозно бельо?

Малката тайна, която имаме жените, за да се чувстваме уверени и секси, не се вижда от всеки. Но всяка жена знае каква е тя – перфектното бельо. Да, то е чувственост, самочувствие и докосване, което те кара да се харесваш в кожата си. Дори и да нямаш романтична среща, можеш да си осигуриш сама нежната ласка от фина материя.


Другата малка тайна, която ще споделим с теб е, че My Lingerie by Provoke вече вече се предлага в notosgalleries. На третия етаж на магазина вече можеш да намериш премиум брандове бельо от световно известни марки, а също така и аксесоари, бански костюми и дрехи за свободно време.



My Lingerie by Provoke дава възможност чрез висококачествените си продукти да подсилиш женствеността си. Хитовете на Moschino са силно експресивни, младежки и не остават незабелязани, често срещани в клипове както на български изпълнители, така и на световно известни артисти.


Брандът Aubade пък излъчва нежен лукс, скрита сила и дава неустоим микс от женственост и увереност. Stella McCartney може да бъде твоята най-добра приятелка, която ти дава скрита енергия и възможност да изразиш себе си. А Pleasure state допринася за страстта, за това да бъдеш истинска дива.

Кой е твоя бранд бельо? С кой се чувстваш най-впечатляваща и секси? Заповядай и избери.


Мъже и за вас имаме малка тайна! Подсказваме ви какво можете да вземете на половинката си за предстоящите празници. А какъв по-запомнящ се подарък от един чудесен сет нежно бельо? С което ще подарите на жена си дантелен сексапил и голямо разгорещено самочувствие. Всъщност това ще е подарък и за вас самите.
Весели празници от My Lingerie by Provoke с пожелание за разгорещени нощи и много сексапил!