Тийнейджърите са странна порода. И ако си мислите, че знаете всичко за тия веселяци на възраст между 12 и 19 години, грешите. За разлика от моето поколение, сегашните тийнове са по-щури, по-нестандартни и знаят повече за света. И в това няма нищо странно. Даже е страхотно.

Последният ми сблъсък с тоя ураган, наречен тийнейджър, бе в пробната на notosgalleries - най-големия мултибранд магазин у нас.

Влизам да меря черна стилна рокля. В съседната "фитинг" стаичка нахълтва нежна красавица, хвърля няколко фланели на закачалката, говори по телефона, снима се с всички дрехи които мери, спори с три приятелки коя блуза й стои по-добре, накрая излиза за минута и пристига с няколко чифта UGG, които са на доста добра цена в момента в notosgalleries.

Да...Емоцията на младостта е всичко, което ти трябва, за да се почувстваш като тийн. Влюбена съм в тая емоция. Толкова ми липсва, че решавам тайно да тръгна след моята щура тийнейджърка, която срещнах в съблекалнята и да "шпионирам" къде ще се спре в магазина.

Имам план - ще си купя нещо свежо и готино. Трябва само да я следвам в младежкия й избор. Така че зарязвам черната рокля. Ще се правя на строга класна в офиса другия път.


Експедицията е повече от вълнуваща. Първа спирка - Bomb cosmetics. Ароматни свещи, които носят духа на лятото в студените вечери.



Боди полиш с лайм? Защо не. Никога не бих се спряла тук, ако не беше тая веселячка, която така ме зареди с енергия да си купя нещо наистина хубаво.
Има толкова много аромати... Тези ексфолианти са страхотни за подарък, а от централата на Bomb не спират да правят иновативни продукти, които носят много, ама наистина много настроение.


В моята тийн обикoлка не пропускам да видя и любимите ми кецове. От Converse винаги ме изненадват със свежи цветове и нестандартни принтове. Ясно е защо тийнейджърите, че и порасналите такива, са влюбени в тях. Добре, как да не пробваш чифт от тези?


Много съм заредена след тоя тийн следобед в notosgaleries. На финала решавам да взeма нещо свежо за един любим младеж, който тази седмица навършва 18. Трябва да е нещо наистина хубаво.


Този сезон Armani имат много добри неща, а пуловерите им са точно това, което търся за моя рожденник.



Разбира се, харесвам и нещо за себе си. Иска ми се да с припомням по-често тийн годините, затова взимам една веселяшка раница на Kipling от Bag Stories. Смятам, че е идеален заместител на дамската чанта. А и след като пробвах няколко чифта кецове, май имам нова есенна концепция - ще заложа на тийн модата за пораснали момичета, пък каквото ще да става!