Цвета Герчева

Здравейте :) Обожавам модата, мога да прекарам часове в търсене на перфектната фланелка или нови обувки и никога не бих заменила шопинга с нещо друго на тоя свят. Затова се включих в този блог - ще ви разказвам за своите най-любими модни открития и ще споделям с вас емоцията от допира ми с красивите неща в живота.

Жан-Пол Готие - човекът, който превърна Scandal - а в наслада

05 октомври 2017 | 11:45
7785
0

Да си скандален понякога е опасно. Но пък така поне хората разбират едно нещо за теб със сигурност - че не те страх. От мнението им, от стереотипите, от правилата. Защото няма нищо по-сладко то това да нарушим нормите и да се разходим с токчета по тънката червена линия на скандала, нали? Ах, какъв сладострастен момент! Именно в него е влюбен Жан-Пол Готие - човекът, който превърна скандала в наслада.

Той даде на Мадона суперсоник-конусовидни гърди, взе мъже и жени от улицата и ги качи на модния подиум, премахна границата в половете преди всички, нарече своята пролет/лято колекция през далечната 1988г.  „Портиерът на стълбите“ и ... ни показа, че скандалът е нещо повече от това да нарушиш нормите.

Скандалът те кара да преобърнеш правилата, за да ги пренапишеш сам за собствения си моден свят. И да живееш с удоволствието от това свещенодействие.
Иконичен, скандален и любим, брандът на Жан-Пол Готие отново ни накара да мечтаем за нещо различно с най-новия си аромат, наречен Scandal.

Сърцето на този аромат разказва за живота. През деня, това е Гурманда, свеж мед с аромат на гардения и кървавочервен портокал. През нощта е чувствен и съблазнителен мед, смесен с пачули. И флаконът вече не копира извивките на тялото. Той показва една доста по-скандална част от него - чифт дамски бедра, които предизвикват желание.

Парфюмеристите Дафни Бюже, заедно с Фабрис Пелегрин и Кристоф Рейнауд имаха идея, да създадат парфюм, който да може да олицетворява изцяло марката. И за тримата отговорът беше  Scandal!

Скандалният парфюм, който изобразява точно толкова добре и Жан Пол Готие!
И аз съм влюбена в скандала. Истински. Преди няколко седмици си взех най-новия аромат, докато пазарувах от notosgalleries -  най-големия мултибранд магазин у нас и истински моден храм в моя скромен пантеон на шопинг удоволствията.


В момента там има и страхотна промоция. Ако си купите един наистина страхотен Scandal, получавате подарък - флакон в по-малък размер, подходящ за дамска чанта! Няма как да го пропуснете - има жесток "скандален" кът, който веднага ме "извика", докато се рахождах, душейки за новите колекции на любимите ми брандове, които вече са заредени в notosgalleries.

Ето, признавам си - всъщност ще посрещна есента двойно по-скандална - с цели два флакона в актива си! Никога не съм си представяла, че един Scandal може да има толкова романтичен аромат...

 

Цвета Герчева

Главен редактор