Устните ти казват всичко. Включително дали искаш секс

Вече можеш да покажеш на всеки мъж срещу себе си, че си в настроение за секс, при това с устни.

В Европа, и по-специално във Великобритания, на пазара се появи червило, което променя цвета си в унисон с желанието ти за секс.

Да, звучи странно, но е факт. Козметичният продукт реагира на процеси, протичащи в тялото, като променя оцветяването си.

Откривател на червилото е козметичната компания Too Faced от Калифорния, САЩ, които от известно време са доста популярни отвъд Океана.

Техните продукти са предпочитани от не една и две знаменитости, а последното им предложение вече е тотален хит.

Червилото, наречено The Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss, обикновено е с ярък цвят.

Ако обаче усетиш възбуда при вида на някой мачо, това веднага ще си проличи по устните ти – цветът става значително по-тъмен от първоначалното си състояние.

Във всяка опаковка е включена и цветова схема, която обяснява кой нюанс какво символизира в емоционалната ти палитра.

От компанията-производител обаче предупреждават, че червилото вероятно няма да е най-подходящо за работна среда, тъй като рискуваш всички в офиса да забележат, че си падаш по мускулестия пич, който идва да ти оправя компютъра през 2 дни (например).

Продуктът е достъпен и у нас – може да се поръча по интернет през британския сайт asos.com. Засега обаче там предлагат само блясък за устни, който от безцветен се превръща в розов, ако се впечатлиш от някой мъж.

Ние обаче не смятаме да го пробваме скоро, защото не искаме да губим тръпката от продължителния флирт с представителите на другия пол.