Автор
Антония Дамянова

7 признака, че къщата иска да ви убие – преместете се незабавно

Филмите на ужасите за мистериозни къщи, които причиняват всевъзможни злини на собствениците си, не са заснети случайно: всъщност едно жилище наистина може да представлява опасност за неговия обитател.

Езотериците смятат къщите не само за сгради, а за системи, които могат да се „разболеят“ - „заразят“ с отрицателна енергия. Хората с развита интуиция моментално усещат, че нещо не е наред в пространството около тях. И след като са живели на едно или друго място няколко седмици или дни, те само се убеждават в своите предположения. Как можете да разберете дали сте изложени на риск в собствения си дом или във временно жилище?

Хронична умора

Постоянно се чувствате без енергия, не можете да заспите достатъчно, дори ако сте спали много часове, и се чувствате уморени, дори ако сте се излежавали цял ден... Може би този ваш дом "изсмуква" жизнеността от вас, когато сте в него.

Болести по растенията и домашните любимци

Казват, че животните могат да предотвратят нещастието и да поемат ударите на съдбата, предназначени за техните стопани. Ето защо, ако домашните любимци започнат да се разболяват и да се държат странно, а растенията – да изсъхват и да се огъват, може би къщата отмъщава на собствениците си за нещо.



Постоянни конфликти

Случвало ли ви се е да се карате с партньора си, след като сне се преместили в друго жилище? Постоянно да спорите за дреболии и дори и малките конфликти се превръщат в истински скандали? Ако психотерапевтите и семейните консултанти не помагат, помислете за преместване...

Намаляване на доходите

„Къщата убиец“ е разрушителна не само по отношение на ситуацията и заобикалящата я среда – в един момент тя започва да вреди на самите обитатели от най-неочаквани страни. „Заразени“ с отрицателна енергия, жителите могат да се провалят на работа, да загубят пари или да попаднат в неприятни ситуации в личния си живот.

Къщата е атакувана от всички страни

Ако апартамент или къща е подложена на различни атаки, това означава, че в енергийната ѝ „защита“ се е образувала значителна дупка. Това може да се изрази в опити за разбиване на вратата, неочаквано нападение от насекоми и вредители или в извънредни ситуации.

Досадни провали

Губите ценности или внезапно ключовете ви изчезват? Чаши и вещи се чупят, оборудване се разваля, от тръбите все се носи неприятна миризма? Възможно е всичко това да са признаци, че къщата, която таи зло към вас, започва да живее свой собствен живот.

Някой все ви лази по нервите

Например, някой оставя боклук точно пред вратата ви, или пък виждате неразбираеми петна, странни предмети и мръсотия близо до входа на апартамента. Възможно е да действат тъмни сили, които се опитват да ви изгонят от „вашето“ място.

Четете още: 3-те предмета у дома, които съсипват здравето ви