Всеки, уважаващ себе си, ценител на модните тенденции е наясно колко важни са аксесоарите.

Със сигурност добре подбраният дребен детайл подчертава, акцентира и придава изисканост дори на най-семплия модел.

За аксесоарите, които осигуряват комфорта ни в леглото (бельо, завивки и възглавници) обаче, има още важни условия – да са удобни, практични и лесни за поддържане. Това е особено важно за любителите на съня до късно през деня, за хората, които обичат да се излежават сутрин в леглото, да похапват, да ровят в интернет, да четат или просто да релаксират на любимия си матрак. На всички тях Magniflex дава шанс с промоцията „Бъди с 3” при покупката на две възглавници да получат трета като подарък като освен това могат да се възползват и от 10% отстъпка за всички модели матраци от стандартната серия.

Всички модели възглавници Magniflex са изработени от високотехнологичния материал Мемори пяна, който се адаптира към извивките на врата и реагира на топлината на тялото - гаранци за вашето удобство и пълноценна почивка. Не се колебайте, а се поглезете с възглавницата Anatomic, която дава сигурна опора на главата и врата, за всички които обичат да спят по гръб или настрани. Или с възглавница Massage с релефни бутончета, които нежно ви масажират по време на сън. Ако обичате лятото, морето и още пазите спомените за топлия пясъчен плаж, изберете възглавница Sea Cell, която предоставя удобство и комфорт през цялата нощ в съчетание с лечебната сила на водораслите.

Възглавницата Medic е за всички, които държат на максималната грижа за здравето с допълнителната антиалергична и антибактериална обработка на калъфа.

Бъдете с 3! Какъв по-добър повод да смените старите си възглавници с нови и да имате готов коледен подарък за близък човек.