Автор
Христина Кирилова

Ах, тази завист: Проклеха Валерия от "Ергенът"

Валерия - безспорната фаворитка на ергена Евгени, претърпя малък, но за сметка на това болезнен и малко срамен, инцидент в снощния епизод на шоуто. Малко след като приключи един от многото ѝ лични разговори с пианиста насаме, моделката буквално падна по очи на земята.

Любителката на животни се спъна в дългата си рокля с високите токчета и полетя с лице надолу. И макар пораженията от падането да не са толкова страховити - няколко охлузвания и рана на коляното, случката предизвика бурни реакции сред останалите участнички, които побързаха да демонстрират съчувствие.

Само няколко минути по-късно обаче, разговорът отново се превърна в скандал и повод за размяна на остри критики между Валерия и най-големия ѝ опонент - Елена.

„Браво, Вале, добър ход! После ще падна и аз“, лукаво се извика Джия, като шеговито искаше да изтъкне, че Валерия може би е паднала нарочно.

Истината е обаче, че малко след като се приземи пред очите на Евгени, моделката се почувства много засрамена и побърза да се прибере в имението и по реакцията стана ясно, че падането ѝ не е било преднамерено. Също така Джия "пусна мухата", че падането на Валерия може и да е било резултат от клетвите на останалите участнички, които ѝ завиждат за вниманието, което получава от Евгени.

View post on Instagram
 

„Явно много сте ме клели, за да се пребия. Дано да ви е за урок, момичета, че не се знае какво ще се случи и на вас другия път. Трябва едно червено конче да си вържа“, заяви Валерия.

Четете още: След като изправи всички на нокти: Мария доказа, че се е върнала при Миро (снимка)