Ах, този Хари! Успя да скара и братовчедките си. Вижте защо!

Ще се окаже, че въобще не е лесно да имаш роднини като Хари и Меган, които напоследък успяват да всеят раздори в кралското семейство дори от разстояние.

Този път потърпевшите не са Уилям и принц Чарлз, а двете сестри - принцеса Юджини и принцеса Беатрис. Двете са се скарали, защото принцеса Беатрис е имала неблагоразумието да обяви бременността си в деня на годишнината от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл!

View post on Instagram
 

Всъщност, ако се върнем назад във времето, ще си спомним, че първи Хари и Меган проявиха нетактичност, защото точно в деня на сватбата на Юджини споделиха, че чакат дете.

View post on Instagram
 

Говори се, че принцесата била много ядосана тогава. Но това явно не е помогнало да приеме постъпката на сестра си Беатрис. Според The Mirror, принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк са били нещастни, че Беатрис е обявила бременността си на 19 май. „Юджини все още е много близка с Меган, както и Джак, и смятат, че е несправедливо да се води такава битка в този ден“, каза близък до кралското семейство.

„Юджини е много снизходителна, което е изненада за мнозина. Не е тайна, че тя е намерила за обидно съобщението за бременност на Меган Маркъл, направено в деня на сватбата ѝ с Джак. Но тя вярва, че тази вражда е продължила твърде дълго и е време всички да забравят миналото“, споделя пък неназован източник за The Heat.