Актрисата, изиграла принцеса Даяна, иска да стане мъж!

25-годишната актриса Ема Корин, известна на мнозина с ролята си на принцеса Даяна в телевизионния сериал "Короната", участва във фотосесия, която загатва за наближаваща смяна на пола ѝ.

View post on Instagram
 

В своя Инстаграм профил Ема публикува поредица от кадри, на които се появява полуразголена с привързани с ластичен бинт гърди, къса коса и мъжки къси панталони. Благодаря на Дейвид Саймън, че ме улови в толкова нов, искрен и готин момент“, написа Корин към фотосесията.

View post on Instagram
 

Това, с което звездата от "Короната"-та разбуни духовете сред феновете си обаче, бе признанието ѝ в същи пост, че стяга гърдите си със специална превръзка не само пред фотообектива, но и в живота. Съобщението предизвика особена тревога сред последователите на Ема, които заподозряха в изказването ѝ желание за промяна на пола.

"Носенето на превръзка е много опасно и може да доведе до дългосрочни здравословни проблеми", "Опасно е за вашето здраве, а и така се превръщате в отрицателен модел за подражание", "Не е готино", "Защо разваляте красивото тяло?", гласят част от техните коментари.

View post on Instagram
 


Освен Ема, наскоро и някои други известни личности демонстрираха не само желание за смяна на пола си, но и го направиха. Трансформацията на актрисата Елън пейдж в мъж, който днес носи името Елиът Пейдж, със сигурност бе едно от шоубизнес събитията на годината, които шокираха света. За това, че актьорът е транссексуален, стана ясно в края на февруари тази година. "Името ми е Елиът. Щастлив съм, че пиша това", написа тогава звездата от "Джуно".

Елиът сподели още, че никога не се е чувствал добре в женското си тяло, а не след дълго той/тя публикува и снимка, на която е гол до кръста.

View post on Instagram
 

Четете още: Тя вече официално е мъж: Елиът Пейдж показа новото си тяло