Тя вече официално е мъж: Елиът Пейдж показа новото си тяло

Транссексуалната актриса Елън Пейдж, която шокира почитателите си с новината, че смята да живее като мъж и вече се казва Елиът Пейдж, напредва смело в своята трансформация.

С последния си пост в Instagram Eлиът показа резултатите от пластичната операция, на която се подложи само преди два месеца. Тогава Пейдж премахна гърдите си, а днес вече се радва на новото си тяло.

Публикацията получи множество подкрепящи коментари, включително и от актрисата от български произход Нина Добрев. “Изглеждаш невероятно” - написа Нина под поста, който събра над 2 милиона лайка.

View post on Instagram
 

Само преди две седмици Пейдж даде интервю пред Опра Уинфри, в което сподели, че операцията го е променила изцяло и дори е спасила живота му. “Исках да говоря за нея по няколко причини. Исках да споделя с хората колко много промени живота ми, а освен това вярвам, че ме спаси и това е вярно за много други хора” - разкри Елиът.

View post on Instagram
 


Пейдж допълни, че процедурата му е помогнала да се чувства като истинския себе си и го е отървала от ада, в който е живял по време на пубертета си.

“Излизам от душа, с кърпа на кръста си, гледайки се в огледалото и си казвам “Ето ме”. Вече ги няма моментите, в които се паникьосвам. Онези малки моменти, които имах преди, когато просто обличах тениска. Сега мога да пипам гърдите си” - сподели още актьорът.

Елиът разкри, че е изпитвал дълбок дискомфорт от физическите промени, през които е преминало тялото му по време на пубертета. Друго шокиращо признание, което направи Пейдж, е, че буквално му прилошавало от това, че е необходимо да носи женски дрехи.



Той изпитвал истинска болка във времето, в което било необходимо да промотира филма “Джуно”. В момента Пейдж дори не можел да погледне снимките от Оскарите, в които е облечен във винтидж рокля на Jean-Louis Scherrer.



Няколко години по-късно той тотално загубил самообладание, когато мениджърът му показал три рокли, от които да избере за премиерата на филма “Генезис” в Париж през 2010 г. След края на шоуто Елиът получил сериозна паник атака.



Пейдж споделя още, че от момента, в който е поел по пътя на своята трансджендър трансформация, за пръв път през живота си се чувства щастлив в своето собствено тяло.