Автор
Кристина Кирова

Алекс Богданска отмъкнала гаджето на Анелия?

В шоусредите се заформя истински любовен екшън. Според слуховете от тази сутрин, Анелия вече е прекратила отношенията си с мъжа, който очевидно я правеше щастлива през последните месеци, след като научила, че той съвсем не ѝ е верен.

Говори се, че фолкдивата е влюбена в млад бизнесмен, с когото обаче непрекъснато се събира и разделя, а изглежда, че вече е дошъл и окончателният край на връзката им. Причината за него била друга популярна дама, която преминава през трудна раздяла - Алекс Богданска. Според слуховете, любимият на Анелия се среща от известно време с разведената моделка, но тази информация все още не е официално потвърдена. И дали е истина - също не може да се каже със сигурност, но е факт, че от няколко седмици се говори, че Богданска е влюбена в богат бизнесмен.

View post on Instagram
 

Анелия не се ограничила единствено до раздяла с мъжа, тя лично говорила с Алекс, като последвал и скандал между двете. Богданска от своя страна пояснила, че не е имала представала за връзката на господина, с когото се среща и певицата и че всъщност двамата се виждали, но просто като приятели.

View post on Instagram
 

Изпълнителката на "Генерал" обаче сложила край на приятелството с Петканова, а след това вдигнала скандал и на гаджето си, като категорично му заявила, че това е последната капка и търпението ѝ се е изчерпало.

Четете още: Алекс Богданска: Даниел ме накара да се чувствам като подметка, загубих гласа си