Автор
Кристина Кирова

Алекс Богданска се влюби в екстремно хоби (снимки)

Алекс Боданска, която все още изглежда, че свиква с живота на разведена майка, преоткрива себе си с всеки изминал ден. Или поне такова впечатление оставя с публикациите си в социалните мрежи, където споделя почти всичките си преживявания от всекидневието.

Красивата Мама Модел е страстен любител на спорта и откакто се раздели с бащата на детето си, Даниел Петканов, не спира да открива нови спортове и разбира се - да поддържа перфектна форма. Отскоро обаче Александра явно е готова и за наистина екстремни преживявания и да полети буквално като птица в небето.

View post on Instagram
 

За новото си хоби Богданска сподели в социалните мрежи, както и в своя Youtube канал, където посвети цяло видео на новооткритото си любимо занимание - скок с парашут. След като преди няколко месеца Алекс получила първия си скок като подарък, тя е готова да повтори преживяването, при това още много пъти. Всъщност, в момента мечтата ѝ да натрупа толкова опит, че да може да скочи и сама, без инструктор.

"Уникално е, разбирам какво изпитват птиците", споделя Богданска, развълнувана от първото си преживяване наоткрито в небето. В Инстаграм тя сподели няколко кадъра от полета преди скока, а на лицето ѝ е изписано истинско щастие.

Изглежда, че понякога болезнените раздели наистина са за добро.

Четете още: Ето къде завведе гаджето си Виктор Ергенът