Алекс от "Ергенът" най-накрая намери любовта

15 август 2022 | 15:18
11376
3
снимки: Instagram
3

Чаровната Александра Гърдева, която нашумя с участието си в "Ергенът" и се превърна в любимка на Виктор Стоянов, изглежда че вече е намерила любовта. След края на предаването пътищата ѝ с Виктор се разделиха, но към днешна дата психоложката изглежда щастлива и май наистина  е така, защото е намерила нов човек. 

Връзката ѝ все още е много "прясна", което я спира да показва мистериозния господин или да говори за него публично, но двамата вече са били заедно на първата си почивка, която е била в Истанбул. Според близки на Гърдева, тя изглежда много щастлива и мъжът до нея ѝ дава спокойствие.

Все още не се знае дали отношенията им ще станат по-сериозни, Алекс изчаквала да види как ще се развие любовта им и дори все още не го е запознала с приятелите си.

 

Виктор също намери любовта след финала на "Ергенът", но не с участничка от шоуто, а с 25-годишната Мария Тарашманова, която далеч не е от суетните момичета, които видяхме в ефир. 

Четете още: Андреа изплаши феновете: Имала рак, оперирали я в Турция


Още по темата

Коментари

3 Каката
  24 август 2022 | 23:24 отговор
 

СУПЕР

 
2 Ивелина
  20 август 2022 | 11:05 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
1 фен(бивш)
  17 август 2022 | 18:36 отговор
 

мОНТЬОР,ЛИ Е?

 

Добави Коментар

Най-четени