Андреа изплаши феновете: Имала рак, оперирали я в Турция

14 август 2022 | 12:48
15898
2
снимки: Instagram
2

Андреа, която през последните години споделя, че минава през труден житейски период, ужаси феновете след шокиращо признание, което сподели в мрежата. Фолкдивата отнесе немалко критики за външния си вид, като мнозина я обвиняваха, че прекалява с разкрасяващите филтри в Инстаграм, а повод за тежката ѝ изповед бяха отново няколко негативни коментара под една от последните ѝ снимки.

Известно е, че Андреа обича да показва тялото си, дори когато то не е съвършено и този случай е такъв. Преди дни тя публикува кадър, на който се вижда белег на корема ѝ, но много от последователите ѝ решиха, че това е просто окосмяване. Явно Андреа, колкото и да не обръща внимание на хапливите коментари, все пак е приела точно тези тежко и реши да затвори устите на недоброжелателите, като сподели следното:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

"Това, което наричате косми е белег от рак, който се наложи да оперирам миналата година, благодарение на най-добрия хирург в Турция. И тази новина старателно криех от феновете си дълго време, дори и от близките си в това число семейството ми и Кубрат. Така, че ви пожелавам никога да не ви се случва".

Макар феновете ѝ да знаят много за личния ѝ живот, очевидно има и още толкова много, което остава скрито. В момента фолкдивата е на о-в Миконос, който е доста популярна дестинация сред звездите това лято и изглежда, че е оставила неприятностите зад гърба си и се е отдала на морски забавления. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Четете още: Май наистина е имало бой: Тита си показа счупените пръсти (снимка)


Още по темата

Коментари

2 й
  14 август 2022 | 20:42 отговор
 

вече си измисли и рак тая шизофреничка дрогирана

 
1
  14 август 2022 | 16:35 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени