Андреа хвърли бомба - ето защо не забременява

12 май 2021 | 17:00
8206
1
снимки: Instagram
1

Андреа най-накрая проговори за борбата си с килограмите и даде отговор на въпроса дали иска деца. Певицата разкри и защо не е забременяла до този момент.

И въпреки че след драматичната си раздяла с Кубрат Пулев тя се старае да не излага личния си живот на показ, много от феновете ѝ продължават да задават въпроси, свързани с любовните ѝ трепети и най-вече за краха в отношенията с бившата ѝ половинка. Ето защо понякога си позволява да наруши правилото си да не говори по тези теми и споделя истината с почитателите си. 

Фолкдивата не крие, че от много време насам страда заради теглото си и дори споделя, че преди една година е била в изключително неприятно състояние и спряла да се храни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

"Миналата година по това време почти спрях да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника", откровено споделя тя. 

Припомняме ви, че след като рязко качи килограми, Андреа преосмисли хранителния си режим и отслабна значително. Но след това отново възвърна част от теглото си, което се опитва да заличи с фотошоп. Или поне в това я обвиняват някои от последователите ѝ.

А на въпроса дали иска деца, фолкдивата отговаря мъдро и дори посочва причината, заради която не е създала семейство с Кобрата през годините, в които са били заедно:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

"Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на ментално състояние на децата. Искам да имам деца от близо 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това „всичко“ ще се обърне срещу нея".

Според някои обаче Андреа не е съвсем точна, защото е правила няколко опита да забременее през годините, които не се овенчали с успех.

Четете още: Дани Петканов чака второ дете?


Още по темата

Коментари

1
  12 май 2021 | 17:30 отговор
 

Всъщност никой не го е грижа защо нямали деца. Нито на някого му влиза в работата, нито пък ни пука. Само те губят от тази работа. Как така сега и двамата уж много искали? Тя открай време все казва, че "СЕГА", т.е. винаги, на преден план е кариерата й, че "сега" и двамата искат да се съсредоточат в нея, пък сега уж от 7 години била искала. Кубрат поне е постоянен и винаги е твърдял, че вече иска, а тя винаги е казвала обратното, пък сега уж отдавна искала. Нещо не се връзва.

 
 
Hehe
12 май 2021 | 18:25

Аз пък много добре си спомням как точно Пулев обясняваше във всичките си интервюта (след като стана професионалист) как за него единствената цел е да стане шампион и чак след това ще мисли за семейство. Още тогава ми се стори изключително неуважително към жената до него да я неглижира по такъв начин и то публично. Но пък Пулев си е завършен простак, та от него всичко може да се очаква!:)

Добави Коментар

Най-четени