Андреа най-накрая проговори за борбата си с килограмите и даде отговор на въпроса дали иска деца. Певицата разкри и защо не е забременяла до този момент.

И въпреки че след драматичната си раздяла с Кубрат Пулев тя се старае да не излага личния си живот на показ, много от феновете ѝ продължават да задават въпроси, свързани с любовните ѝ трепети и най-вече за краха в отношенията с бившата ѝ половинка. Ето защо понякога си позволява да наруши правилото си да не говори по тези теми и споделя истината с почитателите си.

Фолкдивата не крие, че от много време насам страда заради теглото си и дори споделя, че преди една година е била в изключително неприятно състояние и спряла да се храни.

View post on Instagram
 

"Миналата година по това време почти спрях да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника", откровено споделя тя.

Припомняме ви, че след като рязко качи килограми, Андреа преосмисли хранителния си режим и отслабна значително. Но след това отново възвърна част от теглото си, което се опитва да заличи с фотошоп. Или поне в това я обвиняват някои от последователите ѝ.

А на въпроса дали иска деца, фолкдивата отговаря мъдро и дори посочва причината, заради която не е създала семейство с Кобрата през годините, в които са били заедно:

View post on Instagram
 

"Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на ментално състояние на децата. Искам да имам деца от близо 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това „всичко“ ще се обърне срещу нея".

Според някои обаче Андреа не е съвсем точна, защото е правила няколко опита да забременее през годините, които не се овенчали с успех.

Четете още: Дани Петканов чака второ дете?