Изглежда, че изразът "Старата любов ръжда не хваща" важи с пълна сила за фолк дивата Андреа и боксьора Кубрат Пулев, които имаха романтична връзка почти цяло десетилетие, но през лятото изненадващо решиха да я прекратят. Двамата изглеждаха наистина неразделни през годините, заради което краят на любовта им беше шокиращ за феновете им. През последните месеци спекулациите, че и двамата са си намерили нови половинки не спираха, но и до днес никой от тях не е споделил, че е започнал връзка. Напротив - Андреа "хвърли бомба" в интернет пространството с няколко публикации в профила си в Инстаграм вчера.

Едрогърдата блондинка сподели цял куп снимки с уж бившия си възлюбен Кубрат под формата на история в социалната мрежа. Разбира се, това неминуемо наведе феновете ѝ на мисълта, че двамата са дали втори шанс на любовта си. Фотосите, които е публикувала Андреа, са от различни етапи от връзката им и показват колко щастлива двойка са били те през годините.

Има още един факт от последните дни, който безспорно ни подсказва, че певицата и боксьорът са отново заедно. В Инстаграм блондинката сподели, че ще присъства на най-важното събитие за Кубрат тази година, а именно мача му с Антъни Джошуа. Той ще се състои на 20-и юни, а Андреа ще подкрепя Кобрата от трибуните, както правеше и когато бяха заедно. Но дали действително слуховете ще се окажат истина и една от любимите ни двойки на родния хайлайф ще се събере отново, само времето ще покаже.

Четете още: Харви Уайнстийн е осъден на 23 г. затвор