Въпреки опита си да привлече вниманието с познанията си в областта на ботаниката, Андреа отново бе атакувана от хейтъри.

Певицата сподели горещ кадър, на който позира полугола, с книга в ръка, до най-старото иглолистно дърво в България и едно от най-старите дървета в света.

View post on Instagram
 

"Намирам се пред едно легендарно дърво, за което е известно, че е на над 1300 години, което го прави най-старото иглолистно дърво в държавата и едно от най-старите дървета в света. Наречено е на името на лесовъда Костадин Байкушев, който през 1897 открива и описва този екземпляр. Чувството да съзерцаваш тази природна красота и сила е неописуемо! Поклон пред силата, красотата и мъдростта на природата", гласи постът на изпълнителката.

Едва ли обаче феновете се впечатлиха толкова от знанията на блондинката, колкото от факта, че се е снимала без горнище. Голяма част от тях изразиха възмущението си, че певицата е застанала до дървото полугола, излагайки на показ силиконовите си гърди.

View post on Instagram
 

"И защо си по цици пред най-старото иглолистно дърво?", "Да се съблечеш пред Байкушевата мура е твърде пошло и вулгарно дори и за теб", Защо нямаш лице, Странна снимка, гласят част от хейтърските коментари.

Четете още: Мария Силвестър за това какво е да живееш с по-млад мъж