Анджелина Джоли го играе мръснишки - ето какво забрани на Брад Пит

Любовта между Анджелина Джоли и Брад Пит отдавна е в миналото, но истината е, че двамата никога няма да успеят да прекратят контактите си напълно. Причината за това е, че са родители на 6 деца и това създава силна връзка помежду им. Разводът им продължава години наред, а спорът за отглеждането на децата е направо безмилостен и вероятно никога няма да бъде разрешен.

Не е тайна, че Анджелина е изключително ревнива майка и много внимава с кого общуват децата ѝ. В последно време двамата с Брад се карат усилено заради едно от тях - Шайло. Не е известно защо точно тя се превръща в ябълката на раздора, но е факт, че според медиите предизвиква бурни скандали помежду им.

Припомняме ви, че в началото на пандемията Шайло изяви желание да остане при баща си, защото разчита той да я спаси от опасността, която дебне навсякъде. После се появиха слухове, че тя е близка с бившата му съпруга Дженифър Анистън, а сега е на път да се роди дружба между нея и най-добрата приятелка на Брад - Алия Шоукат. В последно време папараците често засичат актьора в компанията ѝ и дори от година насам се носи мълва, че двамата имат романтична връзка. До момента тези слухове не са коментирани от тях. Но какво наистина провокира ревността на Анджелина?

Съвсем скоро предстои 14-ият рожден ден на Шайло и тя е решила, че ще празнува и с двамата си родители, но по отделно. Оказа се, че този факт притеснява Джоли, тъй като тя подозира, че Алия ще бъде поканена на празненството на Шайло при Брад, а Анджи никак не искала дъщеря ѝ да се вижда с нея. От друга страна Шайло одобрявала Алия и дори споделяла на майка си, че е очарована от нея. Ето защо бившата съпруга на Брад е сериозно притеснена. Тя не желае децата им да виждат баща си в компанията на други жени и също така не одобрява идеята малката Шайло да се влияе от други дами, освен от майка си. На това му се казва майка орлица!

Четете още: Андреа разби Кобрата, ето на какви унижения я е подлагал той