Новото гадже на актьора Димитър Рачков - Анита Димитрова, не се радва на особен интерес и обич от страна на майка му. Причина за това е огромната разлика във възрастта между нея и комика, пише "Марица", позовавайки се на информация във в. "Уикенд".

По-младата от комика с цели 26 години плеймейтка се е изнесла от имението на любимия си, само и само да не се пречка много пред очите на мама Станка, смятат от изданието.

Според медията слуховете, че между двете имало напрежение, се потвърдили по време на второто издание на „Забраненото шоу на Рачков” по Нова тв, излъчено в неделя вечерта. За снимките на предаването, които се реализирали по-рано през седмицата, в студиото на Горубляне, сред гостите била и майката на водещия. Тя обаче не била настанена до Анита, а в съвсем различен сектор в залата. Така двете дами се наслаждавали на любимия си мъж далеч една от друга.

Самият Рачков не пропусна да представи на зрителите своята родителка, която камерите уловиха сред централните места на първия ред, предназначени за ВИП гости. До нея се бяха олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева, съпругът ѝ и треньор Валери Григоров, водещата Миглена Ангелова и половинката ѝ Кузман Примджанов. Анита пък се оказа седнала на един от по-задните редове, сред останалата публика. В първото предаване на шоуто обаче 22-годишната блондинка бе настанена във ВИП ложата, откъдето този път гледаше изявата на сина си неговата майка. „Това е моята майка. Силни аплодисменти за нея! Майко, обичам те!”, представи майка си комикът, след което я прегърна.


Възрастната жена пристигнала предишния ден от Бургас и отседнала в имението на сина си в затворения комплекс в Панчарево „Маунтин вю вилидж”, пише още медията. За да избегне страшния сблъсък със старата госпожа обаче, младата силиконка се изнесла набързо от тузарския дом на актьора.

Според мълвата мама Станка никак не одобрявала избора на сина си и дори изпаднала в шок, след като научила за новата тръпка на наследника си. „Мите, за какво ти е това младо момиче? Имаш нужда от сериозна жена”, жалвала се тя, изказвайки негативното си отношение спрямо силиконовия ѝ бюст и филърите в устните на момичето. „Не виждаш ли, че всички ти се смеят! Тази ще те разори”, ядосвала се майката на звездата.

Две години след като сложи край на връзката си с Мария Игнатова, Рачков навсякъде представя гаджето си от Хасково. като своя официална половинка. Според близки до актьора пък, младата силиконка струвала най-малко 20 000 лв. месечно на 48-годишния актьор. Според разказите им лудналият като ученик по нея комик пръскал пари за какви ли не скъпи подаръци, само и само да задоволи и най-капризните ѝ желания. Сред тях се оказал и един „Мини Купър”, оборудван с всевъзможни екстри от последно поколение, за който актьорът изръсил тлъстата сума от 80 000 лв., издават от медията.

Четете още: Вижте секси тъщата на Димитър Рачков