Автор
Христина Кирилова

Азис обърка мрежата: Щракна се с бебе (снимка)

"Влязохме в заведение да хапнем пък и да нахраним бебето на спокойствие. Беше пълно с хора, които притихваха и с усмихнати очи гледаха бебето. На една от масите стояха 5 мъже на зряла възраст малко над моята. Когато ставаха да си тръгват най-възрастния от тях се приближи и беше стиснал парички в ръката си. Подаде ми ги и аз ги взех. Каза, че това е българска традиция да се дават парички на бебе. Стана ни толкова приятно с майката. Мъжът благослови детето, ние него също. И се замислих колко хубави български традиции имаме, които вече сме забравили", с тези думи Азис, придружени от снимка, на която певецът е прегърнал бебе момиченце, май подсказа, че е станал баща за трети път или за пореден път обърка последователите си.

View post on Instagram
 

Все още не е известно коя е жената, дарила го с трето дете, както и името на бебето. Единственото, което той беше споделил наскоро е, че ще стане татко за трети път.

View post on Instagram
 

В средата на януари Азис съобщи радостната вест, че отново ще стане баща, като сподели кратко видео от лекарски кабинет по време на преглед с видеозон. Бебето още тогава изглеждаше голямо и беше ясно, че посещението е от дните преди раждането.

Мнозина обаче се осъмниха, че бебето е момиченцето, което Ивайла Бакалова роди преди месец.

Четете още: Броени дни преди "Сървайвър": Голяма любовна драма в живота на Божана Кацарова