Автор
Ива Петрова

Битата Диана избяга от София и разкри какво ще прави с насилника си

Диана Димитрова, която обвини колегата си Юлиан Вергов във физическо посегателство срещу нея, извършено преди 5 години, избяга от София.

Причината да напусне столицата е, че тук не се чувства в безопасност.

View post on Instagram
 

"В преписката на прокуратурата ясно се казва, че има оттоци и кръвонасядания в областта на рамото и лицето, но това умело се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници. Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам приятелствата. Това е причината в момента аз да не съм в София, защото аз не чувствам, че съм в безопасност", заяви актрисата в ефира на телевизията на Слави Трифонов, отбелязвайки, че това няма да я спре да продължи да играе в театъра.

За това какво е решила да прави оттук нататък Димитрова говори в предаването на Крум Савов, в което се включи по интернет.



На въпрос защо почти цялата гилдия е твърдо зад гърба на Вергов, след като и самата прокуратурата отказа да образува производство срещу него, актрисата отговори, че повечето от колегите ѝ са навързани като "свински черва" и затова се подкрепят едни други.

Тя също така потвърди намерението си, че ще обжалва решението на прокуратурата и ще съди отделно Вергов за лъжа.

Водещият я попита и за съдържанието на съобщенията, които е пращала на дъщерята на актьора. Актрисата отговори, че няма как да има телефона на дъщерята на Вергов, ако не е била интимна с него. Допълни, че и самата тя би искала да разбере за какви съобщения става дума.

Димитрова за пореден път подчерта, че 20 от 31-мата членове на "Откраднат живот" не са били на работа в деня на побоя, въпреки че написаха отворено писмо, че не са станали свидетели на насилие.

View post on Instagram
 

Четете още: Реквизитор и камера асистент от "Откраднат живот" потвърдиха: Да, Диана Димитрова е била бита