Битата Диана избяга от София и разкри какво ще прави с насилника си

31 март 2023 | 15:20
19601
7
Снимки: Instagram
7

Диана Димитрова, която обвини колегата си Юлиан Вергов във физическо посегателство срещу нея, извършено преди 5 години, избяга от София.

Причината да напусне столицата е, че тук не се чувства в безопасност.

 

"В преписката на прокуратурата ясно се казва, че има оттоци и кръвонасядания в областта на рамото и лицето, но това умело се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници. Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам приятелствата. Това е причината в момента аз да не съм в София, защото аз не чувствам, че съм в безопасност", заяви актрисата в ефира на телевизията на Слави Трифонов, отбелязвайки, че това няма да я спре да продължи да играе в театъра.

За това какво е решила да прави оттук нататък Димитрова говори в предаването на Крум Савов, в което се включи по интернет.На въпрос защо почти цялата гилдия е твърдо зад гърба на Вергов, след като и самата прокуратурата отказа да образува производство срещу него, актрисата отговори, че повечето от колегите ѝ са навързани като "свински черва" и затова се подкрепят едни други.

Тя също така потвърди намерението си, че ще обжалва решението на прокуратурата и ще съди отделно Вергов за лъжа.Водещият я попита и за съдържанието на съобщенията, които е пращала на дъщерята на актьора. Актрисата отговори, че няма как да има телефона на дъщерята на Вергов, ако не е била интимна с него. Допълни, че и самата тя би искала да разбере за какви съобщения става дума.

Димитрова за пореден път подчерта, че 20 от 31-мата членове на "Откраднат живот" не са били на работа в деня на побоя, въпреки че написаха отворено писмо, че не са станали свидетели на насилие. 

 

Четете още: Реквизитор и камера асистент от "Откраднат живот" потвърдиха: Да, Диана Димитрова е била бита


Още по темата

Коментари

7 Чичо ви
  03 април 2023 | 14:01 отговор
 

Може ли трайно да ни освободиш от присъствието си по всякакви медии?

 
6
  02 април 2023 | 17:41 отговор
 

Вече писах - Байгън от тази ......

 
5 Някоя
  02 април 2023 | 17:40 отговор
 

Факт е,че в България повече мъже не знаят как да държат с дами.

 
4
  02 април 2023 | 17:39 отговор
 

Защо едва след толкова години тя надига глас на възмущение! Сега се сети ,че е бита? Унизително е по този начин да търсиш любовта си!

 
3 Анонимна
  02 април 2023 | 06:50 отговор
 

Тая Дияна си е чиста к..а, при това глупава. Що трябваше да си прави личните отношения достояние на цялата държава. Само с глупости ни заливате. Спрете с тази особа и нейния бивш любовник Вергов.

 
2 Баба ви
  01 април 2023 | 12:55 отговор
 

Мерилин Монро..... български вариант. Млада мкрасива талантлива що не се радваш на живота ами искаш да се разболееш от обида. Гневиш се не защото са спрели да те.... както твърдят в коментарите едни мъжки п...и а защото не можеш да докажеш колко много си права. Има божи съд. Само той ще успокои душата ти. И това не е далеч. Не си мъчи душата всичко си идва на мястото.

 
 
01 април 2023 | 15:03

Дай боже, това да се случи на теб или на дъщеря ти. Тогава ще те питам, ти ще чакаш ли Божия съд? Пожелавам ти същото!

1
  31 март 2023 | 17:05 отговор
 

Зарязаната жена никога не мирясва и търси или вниманието на бившия си или отмъщение. Унизителна позиция. Изгубена любов нито се връща назад, нито започва отначало.

 
 
Николова
01 април 2023 | 15:05

И като е зарязана, трябва да бъде ритана с кубинки ли? Унизителна е твоята оценка, драги. Пожелавам такова отношение към твоя сестра, дъщеря, любим човек!

 
Робин Ху
03 април 2023 | 13:59

Ае Николова, да ти постна малко снимки на ритана с кубинки мутра, да разбереш за какво иде реч. Освен това не разбрахте ли, че след 5 години няма как да докаже, че е снимана точно тогава, може на гарата някой мангал да й е играл два шамара преди 3 години.

Добави Коментар

Най-четени