След драматичното си отпадане от шоуто "Ергенът", Благовеста определено се радва на засилено внимание от страна на зрителите, а последователите ѝ се множат с всеки изминал ден и неуморно ѝ задават въпроси, свързани с личния ѝ живот и участието в риалитито.

Бонбонова от своя страна споделя, че вече свиква да я разпознават по улиците и да проявяват любопитство към нея. Тя старателно отговаря дори и на най-провокативните въпроси в мрежата, но един от отговорите определено ни прикова вниманието. На въпроса какво мисли за меркантилното поведение на Виктория Капитонова, тя определено не спести критиката си, като все пак запази добрия тон и дори завърши по положителен начин отговора си. А ето какъв бе той:

Блага оправдава мераците на Виктория за скъпи подаръци с произхода ѝ и факта, че е рускиня. Но след това добавя, че все пак има какво да се научи от поведението на Капитонова, която въпреки скандалите и провокациите си, в момента е почти на финала в надпреварата за Виктор и дори се говори, че тя е една от двете финалистки, които остават до края на шоуто.

View post on Instagram
 

Четете още: Анита на Рачков предизвика фурор в Дубай (снимки)