Автор
Ева Григорова

Благо Джизъса се нанесе в къщата на тъщата

Благо Георгиев – Джизъса се нанесе да живее при тъщата. Футболистът и съпругата му Полина обитават къща в столичния квартал Банкя. Тя е собственост на заможното семейство, а Поли е израснала именно в нея.

Въпреки че в медиите момичето фигурира предимно като наследница на хотел във Велинград, всъщност фамилията е от София и от години притежава имота в столичния квартал.

View post on Instagram
 


Поради ангажиментите на родителите на Полина те прекарват голяма част от времето си в курортния град. Затова младоженците се нанасят в голямата къща. През повечето време са само двамата, но когато тъстовете са в столицата, нощуват при младоженците.



Не е ясно с какви имоти разполага към момента Георгиев. В годините, в които живееше с Христина Витанова, двамата имаха луксозен имот в Горна баня. В имението в двора имаше параклис, а интериорът бе изцяло по поръчка. След раздялата къщата остана за Христина, но след това и тя я продаде, предава "Марица".

Да си припомним, че със Златка Райкова Благо живееше под наем в затворен комплекс в кв. Манастирски ливади, където временно обитаваха малък апартамент.



Четете още:Андреа каза 'сбогом' на Кубрат със сърцераздирателно видео