Синът на Виктория и Дейвид Бекъм, Бруклин, изглежда е на път да зареже фотографията и да стане готвач. Младокът, който е в трепетно очакване на сватбата си с моделката Никола Пелц, сложи готварската престилка и стартира свое кулинарно шоу.

Първоначално решението на Бруклин да стане кулинар бе изненадващо, след като преди време той не заблестя с впечатляващи умения в кухнята, когато гостуваше в телевизионно шоу, в което приготви скромен сандвич. Но явно ще се окаже, че многото дни, прекарани у дома покрай пандемията, са дали отражение върху отношението на г-н Бекъм към вкусната храна и той се е запалил истински по кулинарията.

View post on Instagram
 

В първия епизод от шоуто си той реши да покаже как приготвя миди за по-малкия си брат, Ромео и брата на годеницата си - Зак. В началото на предаването Бруклин заявява, че не се определя като готвач, но е вдъхновен да даде всичко от себе си и да се усъвършенства максимално в кухнята, защото обича да готви за любимите си хора.

View post on Instagram
 

В шоуто Бекъм демонстрира отношение към качествената храна, като преди да започне готвенето, подбира внимателно най-хубавите миди за брат си и брата на половинката си. По начина му на готвене се забелязва, че той съвсем не претегля внимателно всички съставки, но пък си има малка тайна за много вкусни миди - сухо бяло вино, масло, лимон, магданоз, лук шалот, чесън, сол и люта чушка.

След като поднася ястието на момчетата, те споделят, че са много впечатлени и очаровани от вкуса на мидите, приготвени от Бруклин. Също така не крият, че винаги се подкрепят и често обичат да се съревновават.

Четете още: Как може да е толкова секси: Синди Крауфорд се щракна по халат (снимка)