Диана Димитрова отново ни срази: Извади още доказателства за побоя (снимки)

27 март 2023 | 16:11
12274
12
снимки: Facebook
12

Седмицата започна ударно с официално изявление от част от екипа на сериала "Откраднат живот", в което се съобщава, че 30 души не са видели нито чули физическа саморазправа между Диана Димитрова и Юлиан Вергов. Единствено знаели за словесен конфликт. В края на изявлението всеки е подписан с името и длъжността си в екипа. 

Изглежда обаче, че актрисата е била подготвена, защото през последните месеци е опровергана многократно за обвиненията си. Преди минути тя публикува в социалните мрежи доказателства, от които става ясно, че има разминаване между 30-те души, които твърдят, че не са видели и не знаят за физическо посегателство над актрисата и имената на хората, които е трябвало да бъдат на снимачната площадка в деня на скандала. Ето какво написа тя:

"Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден.
1. Прилагам така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 и линк от публикацията на Нова телевизия.


2. Прилагам информация за датата, часа и годината от снимковия материал, който мина експертиза и потвърждава травмите и датировката. Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :
''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА''
3. Първият ми снимачен ден след побоя беше на 17.11.2017 с втори екип.
4. Споделям и ясен цитат от публикацията от 28.11.2022 ''Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак.'' Никога не съм казвала, че побоят се е случил пред очите на свидетели.
5. Главният художник гримьор Грета Манчева потвърждава, че ме е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017, a в обедната почивка е третирала лицето ми със замразяващ спрей ''Репарил'' в гардеробната. Потвърждава и колко голяма е била травмата на лицето ми. (Нейните показания бяха редуцирани в официалната преписка от Софийска районна прокуратура)
6. На 14.11 НЕ присъстват следните лица и ясно се вижда разминаването в снимачната програма:
1. Маргарита Анева - счетоводител
2. Красимира Карачорова - скриптър
3. Елис Вели - гардеробиер
4. Евдокия Петкова - 2-ри асистент
5. Ирена Дойчинова - гардеробиер
6. Димитър Димитров - режисьор
7. Мариета Спасова - асистент художник костюми
8. Владимир Ковачев - гардеробиер
9. Борис Славков - оператор
10. Добри Христосков - буум оператор
11. Дилян Иванов - 2-ри асистент камера
12. Росица Герасимова - грим и прически
13. Ива Денчева - грим и прически
14. Юрий Цолов - звукорежисьор
15. Катерина Славова - грим и прически
16. Румен Дойчинов - 2-ри асистент камера
17. Янко Такев - главен организатор
18. Александър Христов - изпълнителен продуцент
19. Светослав Петров - реквизитор
20. Александра Боишина - 2-ри асистент режисьор
7. Според експертизата часът, датата и травмите съвпадат от снимковия материал, а единственият свидетел след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева не фигурира в списъка от днес.
8. Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални.
В този ден и час бях на работа здрава, а след това си тръгнах обезобразена. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно.
Обществената манипулация е подсъдима.
Обществената манипулация от официална телевизия е подсъдима."


Още по темата

Коментари

12 Г.В.
  30 март 2023 | 23:30 отговор
 

Подкрепям Диана! Продължавай да се бориш срещу този некадърник и жалък мъж!Ясно е че не можем да знаем какво е ставало между двамата насаме, но никоя жена няма да се подложи на такова унижение заради популярност! А за жалкото съсловие от артисти, които безогледно лъжат за да защитят и оправдаят мазния, долен побойник - позор!

 
11 Сашо
  29 март 2023 | 15:10 отговор
 

Престани ма диана проста кобила не си достатъчно интелигентна за да разбереш че по този начин не можеш да привлечеш внимание върху себе си само негативизъм ходи си на село откъдето си дошла там номерата ти ще минават

 
10
  28 март 2023 | 16:41 отговор
 

Сега разбрахте ли защо Диана не се оплака веднага? Тогава щеше да изчезне веднага,сега хората я познават и все повече са тези,които и вярват.

 
9
  28 март 2023 | 16:38 отговор
 

 
8
  28 март 2023 | 16:37 отговор
 

 
7 Еска
  28 март 2023 | 15:50 отговор
 

Не им прави чест на тази гилдия да се правят на слепи и неми. И не само, и да лъжат също и да крият истината. Страхливо и подло поведение! Жалкари, които за купичка манджа, продават съвестта си, без да си дават сметка, че утре това ще се случи на друг(а) и един ден може и да са те. Подкрепям Диана! Вярвам й! Вергов и подлизници около теб, вие сте Позор!

 
6 Един зрител
  28 март 2023 | 10:16 отговор
 

Абсолютно й вярвам. Изумлението ми, че толкова народ твърди, че Диана Димитрова се преструва на ритана от Вергов, е огромно. Не подкрепям физическото насилието и то няма абсолютно никакво оправдание.

 
5 Много
  28 март 2023 | 08:12 отговор
 

противно същество. Писна ми от нея. Няма ли кой да утрепе този отпадък? Развратна, злобна, комплексирана, луда и проста.

 
4 Русков
  27 март 2023 | 22:18 отговор
 

Подкрепям борбата на Диана Димитрова за справедливата кауза, защото от нейния частен случай излиза едно много важно обществено послание - и то е срещу насилието на слабия пол на работното място, в семейството и навсякъде, (което за съжаление е все още доста често срещано явление в България) !

 
3 Русков
  27 март 2023 | 22:15 отговор
 

Подкрепям борбата на Диана Димитрова за справедливата кауза, защото от нейния частен случай излиза едно много важно обществено послание - и то е срещу насилието на слабия пол на работното място, в семейството и навсякъде, (което за съжаление е все още доста често срещано явление в България) !

 

Добави Коментар

Най-четени