Автор
Христина Кирилова

Доведеният син на Мария хич не ѝ е фен (видео)

Явно не всичи представители от семейството на Мирослав одобряват Мария, макар и двамата да се носят така безметежно на крилете на любовта и вече да са сключили брак. Оказа се, че доведеният син на фолкдивата, който е от предишната връзка на Мирослав, никак не одобрява музиката ѝ и самата тя го доказа неволно в социалните мрежи.

В момента секси миньончето, съпругът ѝ и децата им са на почивка в Халкидики, а по пътя очевидно слушат репертоара на Мария. За съжаление на малкия наследник на Мирослав, който явно никак не харесва попфолка и не е свикнал с тази музика.

View post on Instagram
 

Мария публикува кратко видео в Инстаграм, на което показва как се радва на песента си "Най-добрия" в колата, доакто любимият ѝ шофира, а на задната седалка виждаме момченцето, което упорито си запуша ушите и очаква нетърпеливо мъчението да спре. Потребители в мрежата реагираха на публикацията, като я критикуват за това, че тормози детето с музика, която то очевидно не харесва или може би звучи твърде силно в колата. Освен това, по-наблюдателните отбелязаха, че тя не дава добър пример, тъй като се вози без предпазен колан.

View post on Instagram
 

Четете още: Благо за Полина: Винаги ще я обичам