Отминалата седмица се оказа изключително емоционална и незабравима за попфолк дивата Джена. На 24 март синът ѝ - Атанас Стоев, навърши 4 години, а щастливата майка не пропусна да отправи и онлайн поздрав към него, с който силно разчувства феновете си.

“Честит Рожден Ден, мило дете! Преди 4 години двамата с тате очаквахме появата ти с голямо нетърпение и винаги изживявам спомена, когато те родих и ме направи майка. Молим се Бог да те пази и закриля, сине! Бъди ни жив и здрав!", изля тя чувствата и пожеланията си към рожбата на профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Това тя написа към очарователен кадър, на който е малкият Наско, удрящ с палки барабаните пред себе си.

"Наки вече си получи тортата на Бен 10! Може да е затворено всичко, може да сме само семейството, но той е повече от щастлив! Любовта е нужна на света и всичко ще започне да се оправя!", допълни гордата майка в социалната мрежа малко по-късно, в рамките на същия ден, публикувайки снимка със сина ѝ и красивата торта пред него.

View post on Instagram
 

По повод личния празник на момченцето си Джена сподели пред "Телеграф", че отделя изключително много от времето си, за да посвещава детето си в тайните на музикалното изкуство. "Не съм от родителите, които имат такива амбиции и казват той ще стане едикакъв си. Моля се на Бог да го пази да бъде жив и здрав. Уча го да се моли. Да има добра душа, да развива човещината. А пък вече какво ще се случи, един бог знае. Има талант в него, чувам го, че е музикален. Пее му се, свири му се, много добре имитира. Баща му го учи да свири на барабани. С лекота се получава това да повтаря след него. Интересно му е, когато слуша дядовците си – те и двамата са акордеонисти“, разказва Джена пред изданието.

По-рано през март певицата представи новия си видеоклип "Моят номер", който мигновено грабна сърцата на интернет потребителите. Към момента песента може да се похвали с над 1 милион и 300 хиляди преглеждания в YouTube канала PlanetaOfficial. С появата на проекта си певицата отбеляза 14-та си годишнина като изпълнител на “Пайнер“, която посрещна на 17 март.

Тя също така издаде, че подготвя нова изненада за публиката, която ще е факт съвсем скоро. "Ще взема участие в един много интересен проект на уникална певица и моя колежка. Ще бъде много готино и много интересно", загатна 35-годишната попфолк звезда.

View post on Instagram
 


Четете още: България в шок: Мис Джуки на диванчето на Рачков, или защо това не е нормално!