Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън целуна жена! И това ѝ хареса (видео)

Дженифър Анистън си размени страстна целувка със своята близка приятелка - водещата Елън Дедженеръс.

Това се случи по време на гостуването на актрисата в предаването на Елън и бързо се превърна в една от най-коментираните теми онлайн.

Бързаме да ви успокоим - целувката между двете дами не означава, че Елън изневерява на дългогодишната си партньорка Порша де Роси. Просто Анистън сподели, че никога не се е целувала с жена и Дедженеръс като добра дружка реши да ѝ покаже колко е изпуснала.

Целувката между двете дами бе увековечена и с видео, и със снимка, която бързо събра повече от милион харесвания в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че това се случва само дни след като Дженифър Анистън "счупи" Инстаграм.

Актрисата, прочула се с ролята си на Рейчъл в сериала "Приятели", най-накрая реши да се присъедини към популярната социална мрежа. Решението ѝ, и по-конкретно първата ѝ снимка в мрежата, предизвика истински фурор. Снимката на Анистън с колегите ѝ от култовата поредица събра милиони харесвания само за няколко часа. Профилът на Джен бе последван от толкова много хора за кратък период от време, че възникна технически проблем и за часове опцията да последваш актрисата в Инстаграм не бе валидна.

"Защо не мога да последвам профила ѝ", написа един от разочарованите фенове на любимката на Америка под първата ѝ и засега единствена снимка. "Съжалявам, мисля, че го счупих", шеговито отговори Анистън.

Четете още: Дженифър Анистън с жестоки комплекси от майка си