Русокосата изкусителка Джулиана Гани ще стане майка за първи път буквално до дни. Тя и любимият ѝ Илиян успяха да запазят в тайна радостната вест, че очакват рожба повече от половин година. Припомняме ви, че едрогърдата дама съобщи, че е бременна в седми месец по време на участието си в шоуто „Маскираният певец“.

Благодарение на хранителния си и тренировъчен режим, Джулиана почти не качи килограми, а наедрялото ѝ коремче започна да се забелязва едва сега, към края на бременността. През последните дни научихме още един вълнуващ факт около предстоящото щастливо събитие в живота на силиконката и половинката ѝ. Двамата споделиха видео в Youtube, с което издават какъв е полът на бебето.

View post on Instagram
 


Оказа се, че първородната им рожба ще е момченце, а стаята му вече е готова да го посрещне. Джулиана и Илиян споделиха, че са получили десетки хиляди запитвания от развълнуваните си почитатели, относно пола на бебето. Те са заснели видеото, в което отговарят на този въпрос още преди месец, когато само най-близките им са научили, че очакват момче.

Четете още: Майка се събуди от кома, за да накърми дъщеря си