Известно е, че малко след развода си с Илиян, Джулката отново е влюбена. Всъщност, от сторитата на едрогърдата блондинка става ясно, че тя е започнала връзка с настоящия си приятел точно в края на брака с бащата на детето си. И нищо чудно отношенията ѝ с полицая да са започнали и докато тя е била "щастливо" омъжена за Найденов.

Тя вече не крие кой е младокът до нея, а именно 29-годишен полицай, когото тя нарича Тед. Също така знаем, че е запознала сина си Давид с него и дори публикува техен общ кадър. По думите ѝ, мъникът одобрява новия ѝ мъж, а днес научихме и как се обръща към него. Оказа се, че Давид използва думата "братка". Мнозина се зарадваха, че Гани е открила нова любов и също така, че вече се замисля за второ бебе.

В сторитата си силиконката заяви, че мечтае то да бъде момиченце и дори иска да го кръсти на себе си или на настоящия си приятел. Също така показа и годежния си пръстен, който изненадващо е избрала да носи точно на средния си пръст.

Малко след това тя направи мил жест към любимия си Теодор, като го изненада в работното му време. Тя се отправи с такси към центъра на София, където е той в момента заради протестите, за да му подари червена роза. Полицаят е видимо смутен от постъпката на Гани, но и несъмнено щастлив от неочаквания жест.

Четете още: Емрах Стораро ядоса много Теди Александрова, тя каза кой ги е разделил