Енрике Иглесиас в страстна любовна хватка с фенка (Видео)

20 септември 2022 | 17:30
10975
2
Снимки: Getty/Images, Instagram
2

Енрике Иглесис предизвика буря от емоции и коментари с последното видео, което публикува на профила си в Инстаграм.

На него чаровният изпълнител е в страстна любовна хватка с полудяла по него фенка. Клипчето е от концерт в Лас Вегас, след края на който фенка на изпълнителя изтичва на сцената, за да си направи селфи с него. 


Иглесиас реагира мигновено – прегръща момичето, вероятно без да си дава сметка, че няма да се отърве само с една приятелска прегръдка. Междувременно фенката, вкопчена в изпълнителя, бърза да заснеме с телефона си сюблиния момент, в който целува певеца по устните.

На пръв поглед сцената изглежда така сякаш самият Енрике не иска да пусне почитателката си, но при по-внимателно вглеждане се вижда, че той през цялото време се опитва по възможно най-деликатния начин да се измъкне от конфузната ситуация. Като един благоверен обвързан мъж той много добре знае, че сцената бързо ще достигне до собствената му съпруга.  


Все пак на всички е известно, че Енрике Иглесиас е примерен семеен мъж и прекрасен баща. Това, разбира се, не му пречи по време на концертите си да флиртува с танцьорките, като част от шоуто, и като популярен артист да допуска по няколко фенки до го прегърнат. 

Остава обаче въпросът дали музикантът е публикувал палавото видео, за да избегне скандал с любимата си Курникова в случай че тя види целувката с фенката му, или го е направил, за да ѝ каже, нещо.Енрике и Анна са заедно от 2003 г. и въпреки слуховете през годините, че двамата се разделят, до днес двойката е неразделна. През 2017 г. рускинята роди близнаци, а през 2020-а двамата посрещнаха на бял свят и трето дете. Бившата тенисистка и певецъ имат и две кучета - лабрадор и овчарка, които отглеждат в луксозното си имение.

Имотът се намира в района на Бей Пойнт,  Калифорния, и се оценява на 26 милиона долара. Сред звездните съседи на Анна и Енрике там са Шер, Рики Мартин и др. 

 


Четете още: Всяко цвете върху ковчега на Елизабет Втора има своето послание. Какво е то?


Още по темата

Коментари

2 Черният властелин
  21 септември 2022 | 06:07 отговор
 

Само за курви и курвалък се дращи в тоя парцал.

 
1 Viliana
  21 септември 2022 | 02:39 отговор
 

Musicque

 

Добави Коментар

Най-четени