Автор
Антония Дамянова

Енрике Иглесиас в страстна любовна хватка с фенка (Видео)

Енрике Иглесис предизвика буря от емоции и коментари с последното видео, което публикува на профила си в Инстаграм.

На него чаровният изпълнител е в страстна любовна хватка с полудяла по него фенка. Клипчето е от концерт в Лас Вегас, след края на който фенка на изпълнителя изтичва на сцената, за да си направи селфи с него.

View post on Instagram
 


Иглесиас реагира мигновено – прегръща момичето, вероятно без да си дава сметка, че няма да се отърве само с една приятелска прегръдка. Междувременно фенката, вкопчена в изпълнителя, бърза да заснеме с телефона си сюблиния момент, в който целува певеца по устните.

На пръв поглед сцената изглежда така сякаш самият Енрике не иска да пусне почитателката си, но при по-внимателно вглеждане се вижда, че той през цялото време се опитва по възможно най-деликатния начин да се измъкне от конфузната ситуация. Като един благоверен обвързан мъж той много добре знае, че сцената бързо ще достигне до собствената му съпруга.

View post on Instagram
 


Все пак на всички е известно, че Енрике Иглесиас е примерен семеен мъж и прекрасен баща. Това, разбира се, не му пречи по време на концертите си да флиртува с танцьорките, като част от шоуто, и като популярен артист да допуска по няколко фенки до го прегърнат.

Остава обаче въпросът дали музикантът е публикувал палавото видео, за да избегне скандал с любимата си Курникова в случай че тя види целувката с фенката му, или го е направил, за да ѝ каже, нещо.

Енрике и Анна са заедно от 2003 г. и въпреки слуховете през годините, че двамата се разделят, до днес двойката е неразделна. През 2017 г. рускинята роди близнаци, а през 2020-а двамата посрещнаха на бял свят и трето дете. Бившата тенисистка и певецъ имат и две кучета - лабрадор и овчарка, които отглеждат в луксозното си имение.

Имотът се намира в района на Бей Пойнт, Калифорния, и се оценява на 26 милиона долара. Сред звездните съседи на Анна и Енрике там са Шер, Рики Мартин и др.

View post on Instagram
 


Четете още: Всяко цвете върху ковчега на Елизабет Втора има своето послание. Какво е то?