Ето как Фейгин извоюва трудна, но сладка победа

05 октомври 2022 | 11:43
2153
0
Инстаграм
0

Арената на “Игри на волята: България” посрещна три жени капитани, които се изправиха една срещу друга в битка за лично или отборно предимство.

Елица, Мирела и Фейгин преминаха през тежко трасе с изпитания за точност, сила и координация. Фейгин достигна втора до финалната кула, но успя да я задържи изправена заветните 5 секунди, така нужни за победата. Тя контузи тежко своите колена по време на битката, но раните не я спряха, за да осигури цяло плато с храна на Супергероите.
 

Мирела излезе на Арената срещу двама олимпийски състезатели, което я мотивира изключително много. Тя започна битката с голямо забавяне в преминаването по халки, но в хвърлянето на брадва постигна неочакван обрат. Мирела подреди първа парчетата от своята кула, но липсата на баланс ѝ изигра лоша шега. Загубата предизвика сълзи както в нейните очи, така и в очите на Елица, която остана на последното място.

Първата сутрин на Дивата река за Непобедимите се оказа още по-тежка, когато част от тях се възползваха от спечелените си предимства. Елица изми зъбите си с четка и паста за зъби, а Георги се наслади на богата закуска пред очите на своите гладни съотборници.Каква безмилостна битка очаква Непобедими, Безстрашни и Супергерои на Арената? Как ще се справят с един от най-страшните кошмари на състезателите? Ще успеят ли да пренесат участниците по трасето с главата надолу? Кой ще бъде най-добрият и кое племе ще се срещне с Ралица на племенен съвет?


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени