Ето какво се случи с шеф Андре Токев в онази нощ (видео)

Последните дни определено не бяха леки за шеф Андре Токев, когото зрителите толкова много харесват и чийто кулинарни съвети обичат да следват. Но макар на екран да е отличен готвач със силна харизма, в живота се случва да допуска грешки. Очевидно шеф Токев има слабост към чашката и този уикенд, за съжаление, го доказа.

Във фейсбук изтекоха кадри как той шофира след употреба на алкохол. Това се случи, след като в неделя научихме новината, че е арестуван за каране в нетрезво състояние. От клипчето се вижда как Токев буквално кара по джанти, а след като губи контрол над пикапа си, се удря в бордюр и пука две от гумите на автомобила. За щастие, не е известно някой да е пострадал при този инцидент, но за Токев последствията тепърва започват.

Оказа се, че шеф Андре е имал лошия късмет да бъде заловен точно, докато му изтича пробацията заради друго подобно провинение. Явно не се случва за пръв път да застава зад волана след употреба на алкохол. Вижда се как, след като са паднали и джантите на автомобила, се изстрелват искри.

За момента не е ясно какво ще бъде решението на съда, но е много възможно шеф Токев да получи присъда и за постоянен арест. В кръвта му са открити 1.9 промила алкохол, а задържането се случило на "Околовръстно шосе".

На готвача вече е повдигнато обвинение, а в медиите бе разпространена информация, че може би го грози уволнение. Кампаниите, на които той беше рекламно лице, са свалени, а освен това е нарушил и част от договора си, тъй като в него били описани определени правила на поведение. Вероятно тепърва предстои да отнесе и сериозна глоба заради това.

Смята се и че близките на шеф Токев не желаят да комуникират с него, тъй като скъпото му возило все още стои на "Околовръстно шосе" и никой от обкръжението му не се е ангажирал със задачата да го натовари на "Пътна помощ" и да започне поправяне на щетите.

Очаква се, че е възмжоно присъдата на Андре Токев да бъде между 1 и 3 години лишаване от свобода.

Четете още: Фолкизпълнители се татуираха в памет на починалия Денис