Ето я красавицата, която ще е победител в новия сезон на "Игри на волята"

30 август 2022 | 12:19
67666
2
Снимки: Instagram
2

Олимпийска медалистка е фаворит за победител в "Игри на волята".

Става дума за талантливата състезателка по борба свободен стил Елица Стоянова, която се завърна от игрите в Рио с бронзов медал и която е един от участниците в новия сезон на предаването, научихме от "България днес". Въпреки новината, че боркинята слага край на спортната си кариера, тя изненадващо се завърна на тепиха в началото на лятото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@elitsa.yankova)

А вече знаем и че ще мери сили с останалите участници по време на тежките физически изпитания в шоуто по Нова тв. От продукцията разкриха, че през този сезон битките на арената ще бъдат още по-внушителни и обещаващи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@elitsa.yankova)

27-годишната варненка, която е и световна шампионка в категория до 48 килограма, със сигурност ще покаже завидни умения и нейното име вече е сред тези, които се спрягат за победител. Да припомним, че миналогодишният шампион също е олимпиец. Андрей участва на зимните игри в Сочи в ски бягането, но се изявява и като ултрамаратонец. 


А Елица, освен с гореспоменатите постижения, може да се похвали и с още куп международни отличия в спорта. След като се оттегли от борбата, стана треньор. Тя не крие, че ежедневно се грижи за спортната си форма и е уверена, че ще е трудно да бъде победена на арената. С право Янкова е считана и за една от най-красивите ни състезателки в борбата. За разочарование на почитателите ѝ от мъжки пол обаче, тя има дългогодишен приятел. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@elitsa.yankova)

 

Четете още: Емили заплаши: Пак ще хвърча с тротинетката на магистралата

 


Още по темата

Коментари

2 Мари
  25 октомври 2022 | 22:04 отговор
 

Да еба майката на тоя дет е написал това, а сега Елица си тръгва УМРЕТЕ

 
 
Пецата
25 октомври 2022 | 23:13

hahahahahaahahhahahahahahaahahahahahaahahahahahahahahhahaa

1 Бивш от МВР
  30 август 2022 | 13:36 отговор
 

ФЛОРА ИВАНОВА ----ЧЕ ЖЕНА, ЧЕ МНОГО СТАТИИ ЧЕ САМО В РАМКИТЕ НА ЕДИН ПОЛУДЕН ЧЕ ВЕКЕ НЕ МОГА ДА СПОГВАМ С МИСЛИТЕ МИ.

 
 
Бивш от МВР
30 август 2022 | 13:37

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ...

 
Бивш от МВР
30 август 2022 | 13:37

nadejda doicheva - АМА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ АМА МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА. ....................................................................................................................... ЧЕ ТОВА ШИЗИ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЕ ИМА ЗА ПО ГОЛЕМА БЪЛГАРКА ОТ НАДЕЖДА НЕЙНСКИ И НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА И БИВШ МИНИСТЪР, НА..

 
Бивш от МВР
30 август 2022 | 13:38

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени