Автор
Антония Дамянова

Евгени мислел да си тръгне с две жени от шоуто, но везната наклонила към Валерия

Ерген №2 - Евгени Генчев, призна, че бил готов да си тръгне с две жени от най-романтичното в българсия ефир риалити шоу.

Това разкри пианистът в "Преди обед" по bTV. "Мислих да си тръгна с две жени от Турция, но накрая избрах само Валерия", заяви през смях той пред водещите на предаването.

Но тъй като условието е дамата да бъде само една, чаровникът трябваше да заложи само на една от двете финалистки.

Да припомним, че Евгени не бе никак безразличен към редакторката Елена и до последно много от зрителите се надяваха той да спре избора си именно на нея.

За тяхно разочарование обаче сърцето му се спря на веганката и защитничка на животните Валерия.

"С Валерия бяха контрастни като визия, но изборът е многопластов, не опира само до това. Трябваше да направя своите избори и накрая така се наклони везната. Там, където е най-силна емоцията, това надделява. Човек си търси сам промяната от желание да се адаптираш към другия и двамата да вървите в една посока. Така усетих ситуацията, така постъпих", сподели Евгени.

Ергенът разкри, че за времето, прекарано в романтичното риалити, се е целувал общо 46 пъти.

"Не съм изпитвал страх в "Ергенът", защото правех това, в което вярвам и което си мислех за правилно. Последиците са неизбежни. Хората следяха всичко, което се случва, а оттам насетне се случва това, което си направим ние сами", заключи Евгени.

Четете още: Истински шампион: Ето колко пъти точно се е целувал Евгени в "Ергенът"