Автор
Ева Григорова

Евгения Джаферович от години води борба с килограмите, ето колко тежи

Женя Джаферович се престраши да разкрие проблемите си около нейното тегло. Звездата от "Игри на волята" от години води изтощителна битка с наднорменото си тегло. В интервю за известно женско списание, Евгения призна, че е тежала рекордните 80 килограма и това при ръст от 165 см. Евгения споделя огорчена, че твърде често е била обект на нападки за външността си.

"Лицевата ми парализа е била обект на много коментари и критики. Лицето ми невинаги изразява мислите и емоциите ми. Нима има смисъл да отговарям на негативни коментари?! Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого" – разкрива инфлуенсърката, която на снимките изглежда не повече от 60 кг.

View post on Instagram
 


Джаферович предпочита да я приемат такива, каквито е, но тя самата не приема своите закръглени форми, съдейки по обработените ѝ снимки, на които е със силно вталено тяло. Джаферович е успяла да свали от 80 на 70 кг. с две пластични операции.

"Никога не съм ги криела. Те са две и са следствие на двете ми прекрасни дечица, родени със секцио. Имах диастаза на коремната стена и много останала кожа след двете бременности. Направих си абдоминопластика и след това вазер липосукция. Сега имам страхотен корем!" – хвали се гримьорката от "Като две капки вода".

View post on Instagram
 


Блондинката прави режими и програми за отслабване, а самата тя не може да влезе във форма, това често е обект на критика от последователите й.



Четете още: Какво каза Джаферович, преди да напусне "Игри на волята"