Досега Андреа беше известна с несръчното си боравене с фотошопа, но изглежда, че наследникът на Тони Стораро - Фики, е на път да я задмине. Преди няколко дни той сподели радостта си по случай 3-тия рожден ден на сина си с няколко снимки в социалните мрежи.

Певецът е направил специална празнична фотосесия, на която вместо да подчертае силната си връзка с детето, по-скоро е наблегнал на сексапила си. Някои предполагат, че за целта е "напомпал" мускулите си с помощта на фотошоп и благодарение на това изглежда като фитнес модел. А съвсем наскоро го видяхме в реклама по телевизията, на която тялото му изглежда по доста по-различен начин.

View post on Instagram
 

Говори се, че Фики обаче е започнал усилени тренировки и режим, за да влезе във форма за новия сезон на "Като две капки вода", в който ще участва. Може би, за да впечатли почитателките си отново преди телевизионното шоу, той е избрал секси визията само по гащеризон. Синът му е в същия аутфит и трябва да признаем, че започва да се превръща в страхотен чаровник.

View post on Instagram
 

Четете още: И Антония от 'Фермата' не устоя на изкушението - напълни деколтето със силикон (снимки)