Автор
Христина Кирилова

Гала с разтърсваща изповед: Майка ми е боец, пребори рака

Гала винаги е била известна със силната си воля и характер, както и разбира се, с непоклатимия си професионализъм. С две думи - тя е жена, която буди възхищение, но се оказа, че е наследила тези хубави качества изцяло от майка си.

Водещата на "На кафе" направи разтърсваща изповед и проговори за драма в семейството си, случила се преди 10-15 години, за която не е обелвала нито дума. Защото като публична личност, Гала винаги е наблягала изцяло на работата и на имиджа си и никога не се е оплаквала от живота. Оказа се обаче, че е минала през наистина много труден период преди години.

View post on Instagram
 

Гала призна, че майка ѝ е преборила рак на кожата в миналото. Всичко започнало, когато се появила раничка на ръката на майка ѝ. В продължение на месеци тя не зараствала, заради което Гала настояла да отидат на преглед при дерматолог. Когато им поднесли информацията, че това е форма на рак на кожата, Гала се строполила на кушетката, докато майка й приела невъзмутимо информацията.

Последвала биопсия за изследване, а майка й въобще не трепнала. Най-спокойно кимала срещу лекарката и се съгласявала с предложенията й. „Майка ми е изключителен боец. Тя е наистина моята гордост“, заявява водещата.

View post on Instagram
 

Четете още: Сериозно ли: Гущеров изпитал Светлана дали става за жена с мусака