Гери Стаменова, която бе сред най-обсъжданите участнички в шоуто "Ергенът", снощи не получи роза от Виктор и отпадна от надпреварата за сърцето му. Тази сутрин в предаването "Преди обед" певицата и модел разказа за преживяванията покрай заснемането на епизодите и заяви, че категорично е очаквала да остане до финала и да спечели.

"Виждах се като булка на финала", сподели Гери, която определено се постара да бъде достатъчно агресивна и палава, за да бъде забелязана от Виктор. Тя обаче поясни, че усилията ѝ не са били успешни, тъй като той бил твърде привлечен от Александра и Капитонова, които и досега са в люта битка.

View post on Instagram
 

Стаменова сподели, че много е харесвала Стоянов, но не бил "нейният ерген". Но не крие, че ако зависеше от нея, двамата щяха да бъдат заедно. За съжаление обаче ття разбрала, че не са съвместими. Красавицата заяви, че очакванията ѝ към шоуто били много романтични, но уви - спряла да вярва в романтиката след снимките и че чувството за романтика, което се усеща от екрана е много фалшиво.

За никого не е тайна обаче, че Гергана беше много пасивна в първите епизоди от шоуто и това съвсем не било тактика, а просто неспособността ѝ да се адаптира към нова среда и непознати хора. За сметка на това пък е запазила приятелство с някои от участничките, като фаворитът ѝ е Ева, с която пуснаха обща песен, посветена на шоуто. Във видеото участва и Елвира, с която също останали в топли отношения след края на снимачния процес.

View post on Instagram
 

И макар Стаменова да е сред дамите, които срещнаха критики за разкрепостеното си поведение в шоуто, тя успя да се отличи от всички останали по положителен начин, като демонстрира най-много знания в играта, в която момичетата трябваше да отговарят на елементарни въпроси от обща култура. А резултатите на всички бяха повече от стряскащи, с изключение на Гери, която единствена даде верен отговор на всички въпроси. Оказа се, че тя е била истинска фурия в ученическите си години и е била пълна отличничка, заради своята любознателност и стимулът на родителите ѝ, които пълнели касичката ѝ със спестявания всеки път, когато получи шестица по математика.

View post on Instagram
 

Стаменова успя да се отличи от голяма част от участничките и с факта, че наистина е необвързана и все още търси мъжа на живота си. За разлика от много други, които се оказаха обвързани и дори сгодени и че са били в шоуто единствено за популярност.

Четете още: Благо показа тузарския си дом в Бали, където живее с новото си гадже (снимки)