Глория отнела младия си любовник от колежка

06 декември 2022 | 13:23
15826
5
Снимки: Instagram
5

Една нова мълва пълзи из публичното пространство, свързана с интимния живота на Глория. Според слуха 49-годишната прима на попфолка, която в момента излиза с близо 20 години по-млад от нея мъж, била отнела чаровника от своя колежка. 

 

Става дума за 44-годишната Татяна, която е деляла покрив със същия мачо. Анонимни източници споделят пред "Уикенд", че Глория отнела въпросният хубавец от Татяна по най-безпардонен начин. 

"Явно това е търсила цял живот Глория. Най-после е доволна. Хем млад, хем я слуша, защото тя е човекът с парите, хем я задоволява. Реши да приключи с възрастните любовници, дори и с нейните набори", твърдят запознати пред изданието.

Близки до атлетичния избраник, пленил сърцето на Глория, допълват, че родителката му, която той обожава и с която са много близки, е останала без думи от аферата му с наборката Глория. Доста скпетична била и сестрата на Добрев, но като млад човек приемала спокойно нещата и знаела, че всяко чудо е за три дни. 

Четете още: Как Благой Георгиев реагира на новината за бременността на ЗлаткаОще по темата

Коментари

5 Тя
  10 декември 2022 | 13:43 отговор
 

Тя съсипа обичта между дъщеря и и Дани а за разлика от дъщеря и стана кучка и половина, това че е намерила млад бълък дето ще я връзва постоянно за леглото не е прави на високо нива напротив.... П.... Л

 
4 Мима
  09 декември 2022 | 13:15 отговор
 

ПРАВ си Пешо ,да не забрави възелина да си вземе ,турските тираджии ще я до отворят отвсякъде,макар че доста е разцентрована от долу и горе ама си го търси с тези реклами мина и времето ,пресъхна И ,,,кладенеца,, стафида,сушена.

 
3 Пешо
  09 декември 2022 | 13:07 отговор
 

Подражава на ШЕР тая стара продънена ,,кофа,, от всякъде с тези нейни реклами по медиите стана за смях доста от нейните фенове я хвърлиха вече на сметището, Дунав Мост е нейното любима ,,работно място,още малко и от там ще я издават стара,пробита кошница ,за ч.кия не стана вече.

 
2 ИЗОДЗАДЗЕ
  09 декември 2022 | 11:36 отговор
 

Татяна винаги е била по-сески от глория , явно в нещо друго е по-зле ...

 
1
  08 декември 2022 | 15:15 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени