Горещо! Моника Валериева остана само по... орхидеи (снимки)

18 март 2021 | 18:57
5178
2
Инстаграм
2

Красавицата, която не се спира на едно място и наскоро се върна от Дубай, запали социалните мрежи с горещи снимки. На тях Валериева е яхнала предизвикателно стол, демонстрирайки апетитни форми. 

Една от най-обсъжданите родни хубавици през последните 10 години позира полугола. Тя прикрива големите си гърди само с цвят на орхидея, което накара мъжката половина буквално да занемее.
 

Моника, която преди време коментира, че половината от нещата, които излизат в медиите за нея, не са истина, е написала доста интересен текст към горещите кадри.

"Някой някъде там ще бъде много грижовен и нежен със сърцето ви", пише Валериева.

А коментарите са под формата на десетки сърчица и розички. 

Още по темата

Коментари

2
  19 март 2021 | 09:43 отговор
 

Пластмасово чучело!

 
1 ХХХ
  18 март 2021 | 22:57 отговор
 

ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ

 

Добави Коментар

Най-четени