Светлана Гущерова подпали социалните мрежи с гореща снимка.

Сексапилната моделка захвърли всякакви задръжки и се пусна от спалнята, пише Hotnews. Пикантният фотос подсказва, че под белия юрган Гущерова е само по парфюм. От локацията към кадъра се подразбра още, че това не е семейното ѝ ложе, а спалня в някой от апартаментите в гранд хотел "Свети Влас".

View post on Instagram
 

Какво е отвело там Гущерова и на българското Черноморие ли е решила да изкара лятната си почивка, питат се последователите ѝ в Инстаграм. По-скоро, зад разголената снимка без каквото и да било спално бельо или пък пижама, е законспирирано нещо ново, с което Гущерова се е захванала. Поне това се внушава от текста, придружаваш фотоса: "Има идеи, които се раждат спонтанно, но дълго време те карат да се чувстваш щастлива. Скоро ще ви споделя как превърнах една идея в моя осъществена мечта".

View post on Instagram
 

Това е първият по-смел кадър на бившата плеймейтка, откакто се омъжи за Християн Гущеров. Затова и последователите ѝ в Инстаграм останаха видимо изненадани от разголването на Светлана, но явно до няколко дни ще се разбере какво е продиктувало композицията на снимката.


Четете още: Юруш към Гърция - за Бога, братя - да избягаме от лайната!