Автор
Ива Петрова

Хубавата Микаела с разтърсващи разкрития за театралното шоу 'Ергенът': Зрителите са в потрес!

Микаела - поредната участничка, която напусна романтичното риалити "Ергенът", заяви безапелационно, че положението в предаването е много театър и малко майсторство.

Безспорната любимка на зрителите на шоуто не получи последната роза на големия полуфинал на шоуто. Въпреки че много от тях вярваха, че тъкмо нея Евгени ще избере, пианистът все пак реши да я отпрати от имението на любовта.



Независимо, че си отиде обаче, феновете на формата посочиха именно нея за своя фаворитка и за най-достойната дама от всички участнички. Микаела не влезе нито веднъж в конфликт, с което и да било от останалите момичета, борещи се за сърцето на Евгени. Нито за момент тя не демонстрира и арогантно поведение подобно на някои други участнички в предаването.



"Разбрах, че ще се плува в бурни води веднага след втория коктейл. Точно тогава, сред женска врява и шум от дантела се роди и първият лозунг: "В любов и във война няма правила". Това пък донесе "Двоен стандарт", пулсиращи вени, арогантност на всяка цена. Всъщност много театър и малко майсторство... Липсваше ни онова доброто, женското, дето можеше да озари и душата на разбойник. Късмет, че бяхме "статистките", за да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което живителен сок не течеше.

Не е моя тази битка. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е любов, към себе си и към хората.

Скъпи хора, днес напускам като победител. Нека войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци...докато всъщност всички търсят себе си. Как се води битка от фанатични герои за фанатични каузи? Без срам от хората и страх от Бога. Мили мои, не всичко е на всяка цена!", написа нежната Микаела в профила си в Инстаграм.


Четете още: Златка показа бебето и как топи килограми във фитнеса (Снимки)