И Джена проплака заради Ковид-19

21 ноември 2020 | 11:09
11235
4
снимки: Instagram
4

Коронавирусът преобърна тотално живота ни, а да си стоим вкъщи и да избягваме физическия контакт с други хора се превърна в новото нормално. И въпреки че тези мерки са необходими, за да спасим себе си и близките си от коварната болест, мнозина страдат, тъй като изкарват прехраната си от нощните заведения. Много артисти останаха без работа, а като че ли най-засегнат е поп-фолк браншът. И докато едни недоволстват от затварянето на клубовете, от които припечелват, други просто се отдават на носталгия по недалечното минало.

Джена избра да бъде от вторите, като използва Инстаграм профила си, за да сподели на феновете колко много ѝ липсват:

"Липсвате ми, мили мои! Мисля си за вас и нямам търпение да изляза на сцената, и да пеем заедно. Пожелавам ви чудесна седмица и да се пазите! Обичам ви!", са думите на певицата.

Гласовитата дама успя силно да развълнува феновете си, които от своя страна си пожелаха пандемията скоро да отмине и отново да имат възможност да се забавляват на песните ѝ по участия. 

Четете още: Николета Лозанова срази мъжете с тази гола снимка!

Още по темата

Коментари

4 nimportequi
  21 ноември 2020 | 17:34 отговор
 

Да се пробва в еротичните филми ще вземе някой лев :)

 
3
  21 ноември 2020 | 15:07 отговор
 

Отвратителна златотърсачка

 
2 r2d2
  21 ноември 2020 | 13:55 отговор
 

Лили тголкова си неграмотна че не знаеш къде е "ѝ" на клавиатурата!!! Жалбки платени дръскачи. Заради пропагандирането на този и останалите чалгаджии народо-населението изпростява, но пък така е по-лесно управляемо и ще дойде ден в който всички няма да знаят къде е "ѝ" на клавиатурата..... ЖАЛКА СИ КУРВО!!!!

 
1 Вальо
  21 ноември 2020 | 13:50 отговор
 

Ми да ходи да бачка като нормален човек, а не за бакшиш да позволява да я опипват пияни тлъсти чичаци по кръчмите! Оплакала се била! ГОРКАТА!

 

Добави Коментар

Най-четени