Автор
Христина Кирилова

Когато изгониш бившата свекърва: Шакира атакува родителите на Пике, искат да избягат от дома си

Скандалната раздяла между Шакира и Жерар Пике се превърна в истински латиносериал. След като двамата обявиха по уж цивилизован начин, че пътищата им се разделят след 12 години любов и 2 деца, започнаха жестоки нападки от страна на певицата към футболиста. Феновете ѝ също не са никак безпристрастни и мрежата е залята с клипчета, мемета и колажи с цел спортистът и новата му половинка - Клара Чиа Марти да бъдат порицани за тайната си афера, която са имали цяла година под носа на Шакира.

Звездната дама от своя страна дори посвети парче на изневярата на бившия си мъж, като всяка дума от текста е остра нападка към него и разбира се, към "заместничката ѝ" в сърцето му.

View post on Instagram
 

Сюжетът беше обогатен по още една линия. Шакира "атакува" и родителите на Пике, с които останаха съседи, след като футболистът се изнесе и заживя с Клара. Първо тя постави голяма кукла под формата на вещица на балкон, който е с гледка към къщата на бившите ѝ свекър и свекърва.

View post on Instagram
 

Сега родителите на футболиста обмислят да сменят жилището си, защото певицата продължавала с тормоза, но този път по по-класически начин - с непоносимо силна музика. Едно със сигурност знаем след раздялата на звездната двойка и то е, че който нарани Шакира, след това ще си плати много солено.

Четете още: Броени дни преди "Сървайвър": Голяма любовна драма в живота на Божана Кацарова