Когато виждаш бившата си навсякъде: Дани Петканов не изпуска Алекс от очи (снимка)

12 август 2022 | 17:46
7809
0
снимки: Instagram
0

Със сигурност раздялата с човек, когото довчера си обичал и с когото си създал семейство, не е лесна. Известно е, че такъв е и случаят с Алекс Богданска и Дани Петканов, които след многогодишна любов и едно дете, сложиха край на брака си. 

Новината беше съобщена от самите тях, като и двамата дадоха по отделно обяснение пред последователите си защо се е стигнало до финал на романтичните им отношения. Повече от очевидно е, че Алекс страда повече, тъй като Даниел ѝ е поднесъл новината, че иска развод в момент, в който тя е очаквала, че ще работят за второ дете.

Богданска дори издаде, че изпитва погнуса от факта, че вече бившият ѝ мъж излиза с друга жена, докато той все още не коментира темата. Но пък потвърди, че има профил в Тиндър. Изглежда обаче, че Петканов все още не изпуска Алекс от очи и доказателство за това е едно от последните му сторите в Инстаграм, на което показва, че е попаднал на снимка на бившата му съпруга, която е част от брошура. Това се случва в самолета, с който Даниел е отлетял в чужбина по работа вчера.

даниел петканов, александра богданска

Дали това е просто закачка или Лудия репортер намеква на Алекс, че е възможно отново да се съберат, не знаем. Едно обаче е сигурно - не е никак лесно бившата ти красива жена да ти се усмихва от всяка брошура или билборд. 

Четете още: Да забравиш Шакира за нула време: Пике вече е с младо гадже, ето коя е тя


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени