Лияна сподели невероятно видео от дипломирането на дъщеря си

21 юни 2021 | 18:19
5200
3
снимки: Instagram
3

Най-голямото щастие и гордост за една майка е да види детето си как пораства и жъне първите си успехи в живота. Точно в такъв момент се намира певицата Лияна, чиято дъщеря беше абитуриентка тази година.

Красивата фолкдива не спира да споделя кадри на порасналото си момиче, Дениз, от завършването и бала, а днес публикува и трогателно видео от дипломирането. По всичко личи, че Лияна е отговорна и много горда майка и би дала всичко, за да види дъщеря си усмихната и успяла. Преди часове певицата сподели в стори снимка на Дениз, облечена в тога и хванала дипломата си за средно образование. Към кадъра Лияна е написала "Моето щастие". 

Дениз

В следващите минути фолкдивата е публикувала и кратко видео, в което дъщеря ѝ приема поздравления от учителката си и по думите разбираме, че момичето се е справило отлично на матурите и изпитите. 

В каква посока ще поеме сега Дениз и какъв път е избрала в живота си занапред - все още не знаем, но сме нетърпеливи да научим. 

Дениз

Четете още: Мариана Попова: Не си снимам гърдите и не ги показвам в Интернет. Голото ми тяло е само за мъжа ми!

Още по темата

Коментари

3 Честито
  22 юни 2021 | 06:37 отговор
 

Честито красавици. Невероятни сте

 
2 БАЙ ШИЛЕ
  21 юни 2021 | 23:02 отговор
 

не знаех, че дават диплома за лапане на уйове.....

 
1 Вальо
  21 юни 2021 | 19:30 отговор
 

НАКЪДЕ ЩЕ ПОЕМЕ....е що за въпрос по пътя на майка си - с отворени крака и запълнена уста към велчието на пропадналите пачи!

 
 
21 юни 2021 | 19:39

Накъде ще поеме или по-скоро "чий х** ще поеме"...Тя работата е ясна. По стъпките на майка си - по цял ден се снимаме голи за мрежата, правим си процедури и живеем неясно от какво, след като нямаме нито кариера, нито съпруг.

Добави Коментар

Най-четени